Oyunlarda fps sorunu yaşar mıyım balanced moda aldığım zaman? Yüksek performansta kalsa ne olur ki? Test devam ediyor bir problem yok sanırım 25 dk oldu.
işlemcinin fazla ısındığını gördüm minecraft ss inde 80 derece yazıyordu bence dengeliye almalısın bi problem olmadan ve oyun oynarken işlemcinin %100 olması darboğaz olduğunu gösterir şu andaki Görev Yöneticisi ss ini atarmısın kullanımları görelim bi problem yoksa kapatabilirsiniz şuan yaklaşık 30 dk olmuş
Yüksek performans ile Ryzen Balanced arasında bir fark yok dikkate değer. Boştaki değerler falan var.
Burada bir tablo var. Eski nesil ama çok değişeceğini sanmıyorum. Yani Ryzen Balanced daha iyi bir tercih.
işlemcinin fazla ısındığını gördüm minecraft ss inde 80 derece yazıyordu bence dengeliye almalısın bi problem olmadan ve oyun oynarken işlemcinin %100 olması darboğaz olduğunu gösterir şu andaki Görev Yöneticisi ss ini atarmısın kullanımları görelim bi problem yoksa kapatabilirsiniz şuan yaklaşık 30 dk olmuş
Yok ilk işlemci testine Stop dedim zaten o bitti bi problem çıkmadı. Youtube'da birisi PrimeNet'e de basmıştı Ok dedi bir test daha yaptı sistem ama ne olduğunu anlayamadım kapattım şimdi bunu.