Edebiyat geçme notu tüm sınıflarda 70 mi oldu?

KİNGWONAGAİN

Femtopat
Daha fazla  
ben 11. sınıf öğrencisiyim ve edebiyat geçme notunun 70 olduğu söyleniyor. Bu zaten olan bir șeydi ama ortaokul ve 9. 10. sınıflar için geçerliydi. Şimdi ise 11. 12. sınıflar için de olduğu söyleniyor bilginiz varsa yazar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 11. sınıf öğrencisiyim ve edebiyat geçme notunun 70 olduğu söyleniyor. Bu zaten olan bir șeydi ama ortaokul ve 9. 10. sınıflar için geçerliydi. Şimdi ise 11. 12. sınıflar için de olduğu söyleniyor bilginiz varsa yazar mısınız?

Öyle bir şey yok.

Ben 11. sınıf öğrencisiyim ve edebiyat geçme notunun 70 olduğu söyleniyor. Bu zaten olan bir șeydi ama ortaokul ve 9. 10. sınıflar için geçerliydi. Şimdi ise 11. 12. sınıflar için de olduğu söyleniyor bilginiz varsa yazar mısınız?

Söylentiler ama şu an resmi olarak açıklanmadı.

Bizim edebiyatçımız 1 ay önce 70e yükseltildi demişti.
Ama şu an elimizde sadece milli eğitim bakanının konuşmada söylediği kayıtlar var.
Resmi bir açıklama yok.
(Umarım yükseltilmemiştir 1. sınavım 75)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı