Edebiyat öğretmenimiz bana taktı galiba

Taksa ne yapabilir ki? Dersten kalmayacağına göre sıkıntı yok. İnan bana. Sana karşı yapabileceği hiç bir şey yoksa istediği kadar taksın. Hazır fen lisesinde okuyorsun git en iyi üniversitelerden en iyi bölümleri kazan sonra bir daha gör o hocayı.

Ben bir öğretmen adayıyım ve öğrencim yaramaz olsa bile onu küçük düşürücü davranışlarda bulunmam.

Eğitmen misin? İşkembeden sallayın anca.
Bunun eğitmenlikle ne alakası var? İnsan gibi düşünürseniz anlarsınız, kendinizi hocanın yerine koyun. Sen karşındakine bir şeyler öğretmeye, anlatmaya çalışırken adam seni takmıyor ve uyuyor. Sizin söylediğiniz cümle de baya mantıklıymış: ''Fiziksel şiddet uyguladığını söyle'' Neden iftira atıp yalan söylesin? Karakterinizi bu kadar belli etmeseydiniz. Umarım öğretmen olduğunuzda size karşı da böyle birisi iftira atar da anlarsınız.

Ben bir öğretmen adayıyım ve öğrencim yaramaz olsa bile onu küçük düşürücü davranışlarda bulunmam.
İyi dediniz fakat her zaman için geçerli olmamalı. Öğrenciye elbet saygı gösterilmeli, elbet sevilmeli fakat ne yaptığının farkında olan ve kabul edilemeyecek bir hata yapan öğrenciye kızmak doğaldır bence.

Her okulda olur böyle öğretmen öğrencilerin en küçük hatasını cezalandırırlar hata yapmasalar bile ceza verdikleri olur öğretmenlikten hoşlanmayan öğretmen tipleridir sizin hiç hatanız yoktur.

Okulda gerçekten doğru düzgün eğitim aldığımız mı sanıyorsun Cidden boşa gidiyor o saatler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…