Edebiyat öğretmenimiz bana taktı galiba

Taksa ne yapabilir ki? Dersten kalmayacağına göre sıkıntı yok. İnan bana. Sana karşı yapabileceği hiç bir şey yoksa istediği kadar taksın. Hazır fen lisesinde okuyorsun git en iyi üniversitelerden en iyi bölümleri kazan sonra bir daha gör o hocayı.

Eğitmen misin? İşkembeden sallayın anca.
Bunun eğitmenlikle ne alakası var? İnsan gibi düşünürseniz anlarsınız, kendinizi hocanın yerine koyun. Sen karşındakine bir şeyler öğretmeye, anlatmaya çalışırken adam seni takmıyor ve uyuyor. Sizin söylediğiniz cümle de baya mantıklıymış: ''Fiziksel şiddet uyguladığını söyle'' Neden iftira atıp yalan söylesin? Karakterinizi bu kadar belli etmeseydiniz. Umarım öğretmen olduğunuzda size karşı da böyle birisi iftira atar da anlarsınız.

Ben bir öğretmen adayıyım ve öğrencim yaramaz olsa bile onu küçük düşürücü davranışlarda bulunmam.
İyi dediniz fakat her zaman için geçerli olmamalı. Öğrenciye elbet saygı gösterilmeli, elbet sevilmeli fakat ne yaptığının farkında olan ve kabul edilemeyecek bir hata yapan öğrenciye kızmak doğaldır bence.

Okul uyuma yeri değil. Eğitim alma yeri. Uyuyacaksan evinde uyuyabilirsin. Ya da uyuyorsan da ''Hoca bana taktı yeağğğ'' diye geçinme. Kimse seni zorla da okula götüremez, gitme o zaman.
Düşün şimdi, sen bir arkadaşınla konuşuyorsun bir şeyler anlatırken arkadaşın telefonla oynayarak seni dinlemiyor. Sinirlenmez misin?
Okulda gerçekten doğru düzgün eğitim aldığımız mı sanıyorsun :D Cidden boşa gidiyor o saatler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı