Fearain
Hectopat
Daha fazla
Hedefim Çince öğrenip şirketlerde, kurumlarda çalışmak olsaydı bunu sağlam eğitim almadan yapamazdım. Dünyanın en zor dilinden bahsediyoruz ve uluslararası mecrada bu dili bilen kişi sayısı kısıtlı, bu bile bize bir ipucu veriyor zaten. Adamlar bu dilin bölümünü okuyup son sene de Çin'e gönderiliyor yine öğrenemiyorlar. İster 10 yıl çalış ama sen tek Udemy ile bunu halledeceğini düşünüyorsan denemek bedava.
Hocam selamlar konu biraz eski fakat yardımına ihtiyacım var bundan önce Japon dili ve edebiyatı hakkında konuşmuştuk sizinle. Sonuçlar 1 hafta içerisinde açıklanacak ben 2 bölüm arasında kaldım. Japon ve Çin dili edebiyatı. İstanbul'da yaşıyorum ders çalışmayı çok seven birisi değilim Japonca'ya da ilgim var fakat maddi durumlar Ankara'ya gitmemi engelleyecek gibi görünüyor. Çin dili ve edebiyatı okusam başarabilir miyim sizce? Çin kültürüyle alakalı birçok şeye hakimim kung-fu özellikle 3 senedir uğraşıyorum aynı şekilde Japonca ile alakalı da birçok şey hakimim ders çalışmayı çok sevmeyen birisi Çin dilinde başarılı olabilir mi? Veya Japonca kadar ilgim olmaması beni soğutur mu?
Son düzenleyen: Moderatör: