E erencitak Femtopat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #1 Lise 1. Sınıf öğrencisiyim. Ortalamam 50'nin üstünde fakat edebiyattan ve 5 dersten kalıyorum. Sınıfta kalır mıyım yoksa sorumlu olarak mı geçerim?
Lise 1. Sınıf öğrencisiyim. Ortalamam 50'nin üstünde fakat edebiyattan ve 5 dersten kalıyorum. Sınıfta kalır mıyım yoksa sorumlu olarak mı geçerim?
CapsNumScroll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.071 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #2 erencitak dedi: Lise 1. sınıf öğrencisiyim. Ortalamam 50'nin üstünde fakat edebiyattan ve 5 dersten kalıyorum. Sınıfta kalır mıyım yoksa sorumlu olarak mı geçerim? Genişletmek için tıkla... Sorumluluk sınavına giriyorsunuz sınıfta kalmazsınız sorumluluk sınavını geçerseniz. Artı 0 Eksi
erencitak dedi: Lise 1. sınıf öğrencisiyim. Ortalamam 50'nin üstünde fakat edebiyattan ve 5 dersten kalıyorum. Sınıfta kalır mıyım yoksa sorumlu olarak mı geçerim? Genişletmek için tıkla... Sorumluluk sınavına giriyorsunuz sınıfta kalmazsınız sorumluluk sınavını geçerseniz.
Kral Ragnar Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 394 1 Haziran 2023 #3 Genel ortalaman 50 üstü ise sınıfta kalmazsın. Edebiyat ortalaması 50 altı ise kaldığın derslerin sorumluluk sınavına girersin. Artı 0 Eksi
Genel ortalaman 50 üstü ise sınıfta kalmazsın. Edebiyat ortalaması 50 altı ise kaldığın derslerin sorumluluk sınavına girersin.
KS KS E erencitak Femtopat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #4 CapsNumScroll dedi: Sorumluluk sınavına giriyorsunuz sınıfta kalmazsınız sorumluluk sınavını geçerseniz. Genişletmek için tıkla... Edebiyattan ve ek olarak 3 dersten kalındığında sınıf tekrarı olucagı söyleniyor. Kural değişmiş olabilir mi ? Kral Ragnar dedi: Genel ortalaman 50 üstü ise sınıfta kalmazsın. Edebiyat ortalaması 50 altı ise kaldığın derslerin sorumluluk sınavına girersin. Genişletmek için tıkla... Edebiyattan ve ek olarak 3 dersten kalındığında sınıf tekrarı olucagı söyleniyor. Kural değişmiş olabilir mi ? Artı 0 Eksi
CapsNumScroll dedi: Sorumluluk sınavına giriyorsunuz sınıfta kalmazsınız sorumluluk sınavını geçerseniz. Genişletmek için tıkla... Edebiyattan ve ek olarak 3 dersten kalındığında sınıf tekrarı olucagı söyleniyor. Kural değişmiş olabilir mi ? Kral Ragnar dedi: Genel ortalaman 50 üstü ise sınıfta kalmazsın. Edebiyat ortalaması 50 altı ise kaldığın derslerin sorumluluk sınavına girersin. Genişletmek için tıkla... Edebiyattan ve ek olarak 3 dersten kalındığında sınıf tekrarı olucagı söyleniyor. Kural değişmiş olabilir mi ?
Kral Ragnar Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 394 1 Haziran 2023 #5 erencitak dedi: Edebiyattan ve ek olarak 3 dersten kalındığında sınıf tekrarı olacağı söyleniyor. Kural değişmiş olabilir mi? Edebiyattan ve ek olarak 3 dersten kalındığında sınıf tekrarı olacağı söyleniyor. Kural değişmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben böyle bir şey duymadım genel ortalama 50 üstü ise geçersin. Artı 0 Eksi
erencitak dedi: Edebiyattan ve ek olarak 3 dersten kalındığında sınıf tekrarı olacağı söyleniyor. Kural değişmiş olabilir mi? Edebiyattan ve ek olarak 3 dersten kalındığında sınıf tekrarı olacağı söyleniyor. Kural değişmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben böyle bir şey duymadım genel ortalama 50 üstü ise geçersin.
KS KS E erencitak Femtopat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #6 Kral Ragnar dedi: Ben böyle bir şey duymadım genel ortalama 50 üstü ise geçersin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Kral Ragnar dedi: Ben böyle bir şey duymadım genel ortalama 50 üstü ise geçersin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.