Edebiyattan 70 altı ortalama alınırsa sınıfta kalınır mı?

Kaworu NAGİSA

Centipat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Arkadaşlar bu haberi her yerde gördüm, forumlarda gezdim herkes farklı bir şey söylüyor. Lise için böyle bir şey var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu haberi her yerde gördüm, forumlarda gezdim herkes farklı bir şey söylüyor. Lise için böyle bir şey var mı acaba?

Haberde Türkçe dersi yazıyordu edebiyat olsaydı lise için olurdu büyük ihtimalle ilk ve ortaokul içindir ve 70 altı alsan sınıfta değil dersten kalırsın.

Son düzenleme:
Sınıfta kalma değil örnek veriyorum diyelim edebiyat sınırı 70 ve sen 12.sınıfı tamamladın ve mecburen geçmeli ders olduğu için onun ekstra bi sınavı oluyor ismi benim zamanımda kurtarma sınavıydı şuan da öyle olabilir o sınava giriş yapıcaksın genelde hocalar geçsinler diye cevapları veriyordu

Sınıfta kalma değil örnek veriyorum diyelim edebiyat sınırı 70 ve sen 12.sınıfı tamamladın ve mecburen geçmeli ders olduğu için onun ekstra bir sınavı oluyor ismi benim zamanımda kurtarma sınavıydı şu an da öyle olabilir o sınava giriş yapacaksın genelde hocalar geçsinler diye cevapları veriyordu.

Teşekkür ediyorum yorumunuz için.

Evet 70 ama böyle kalmaz bence böyle kalırsa ben dahil milyonlarca öğrenci sınıfta kalır.

Evet 70 ama böyle kalmaz bence böyle kalırsa ben dahil milyonlarca öğrenci sınıfta kalır.

Cidden çok gereksiz bir kararmış gibi geliyor 70e çıkarılması.

Cidden çok gereksiz bir kararmış gibi geliyor 70e çıkarılması.

Normalde okul başında yoktu böyle bir şey edebiyat hocama sormuştum 50 demişti bana kalırsa sene başında uygulanması gereken bir karardı. Böyle kalacağını düşünmüyorum binlerce kişi sınıfta kalır. Böyle kalsa bile hocalar konuşma dinleme sınavını kolay yapar bu iki sınavdan 100 alsan yazılıdan 50 alsanda notun 75 oluyor zaten

Normalde okul başında yoktu böyle bir şey edebiyat hocama sormuştum 50 demişti bana kalırsa sene başında uygulanması gereken bir karardı. Böyle kalacağını düşünmüyorum binlerce kişi sınıfta kalır. Böyle kalsa bile hocalar konuşma dinleme sınavını kolay yapar bu iki sınavdan 100 alsan yazılıdan 50 alsanda notun 75 oluyor zaten.

Teşekkür ederim yapacak bir şey yok.

Yanlış bilgi
Hem Türkçe hem edebiyat fark etmez 2. donem sonu ortalaman 70 altinda ise doğrudan sinifta kalirsin. Gayet de iyi olmus bu uygulama oyun oynayacaginiza az ders calisin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı