Edebiyattan geçip, 7 dersten kalmak sınıfta kalma sebebi mi?

Bahadır01

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, şu anda lise 10. sınıftayım. Eğer ortalamam 50'nin üstü edebiyattan da geçiyorum ama 7 dersten kalsam sınıfta kalır mıyım? Geçen senden hiç sorumluluğum yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, şu anda lise 10. sınıftayım. Eğer ortalamam 50'nin üstü edebiyattan da geçiyorum ama 7 dersten kalsam sınıfta kalır mıyım? Geçen senden hiç sorumluluğum yok.
Bildiğim kadar 4'tü zaten 3'e indirdiler geçemezsin. Eğer edebiyattan kalıp sadece 3 dersten kalırsan o zaman 4 sorumluluk verirsin öyle geçersin ancak.

7 dersten kalmak çok fazla. 7 dersten kaldıysan, derslerin çoğunu bilmiyorsun demek. Tekrar yapılması en doğrusu.

Dostum sen ne yaşıyorsun? 7 dersten kalıp sınıftan geçebileceğini nasıl düşünüyorsun?

Zaten hep 48 ile falan kalıyorum ama ortalamam 50'nin üzeri ve edebiyatdan geçiyorum yani geçebilmem gerek

7 dersten kalmak çok fazla. 7 dersten kaldıysan, derslerin çoğunu bilmiyorsun demek. Tekrar yapılması en doğrusu.

Yok biliyorum da hocalar geçirmiyor ödevleri falan yapmadım ortalamam 53 geçmem gerekmiyor mu?

Kalmazsın çünkü o 3 dersten kalma işi kademeli şekilde geliyor 10. Sınıflar için uygulanmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı