Edebiyattan kaldım

Şu hocaların sözlü notu vermeye gelince tuhaflıklarını anlayamıyorum. Online eğitim zaten zor, yüksek sözlü notu verdiğiniz zaman hiçbir şey kaybetmeyeceksiniz. Örneğin bu durumda rahat bir şekilde geçirilebilirdi. Benim başıma gelen olayda da matematik sınavından 90 aldım, ama sözlü notu olarak 65 girildi...
Kimyadan düşük bir not aldım ve her kimya dersine katılmama rağmen 50-50 girmiş sözlüyü. Arkadaşım hiçbir derse girmiyor, ona da 50-50 girmiş. Daha sınavları olduğumuz gün müdür gelip bir sözlü notunuz derse katılımdan verilecek demişti 🤠. Artık kimya dersine kafama silah tutsalar da girmem.

Kimyadan düşük bir not aldım ve her kimya dersine katılmama rağmen 50-50 girmiş sözlüyü. Arkadaşım hiçbir derse girmiyor, ona da 50-50 girmiş. Daha sınavları olduğumuz gün müdür gelip bir sözlü notunuz derse katılımdan verilecek demişti 🤠. Artık kimya dersine kafama silah tutsalar da girmem.

Böyle hocalar yüzünden derslerden de soğutuyorlar adamı işte. Siz yine derse katılmaya bakın. En azından ikiniz de geçersiniz ama sizin bilgi birikiminiz daha fazla olur.

Dostum Edebiyat taban ders kaldıysan ortalamanı çok etkiler. Geçen senede 49'la kalmıştım bende. Edebiyat hocaları insafsız oluyor genellikle. Benimki 1 puan vermedi bırakmıştı. Hocanın insafına kalmış.

Dostum Edebiyat taban ders kaldıysan ortalamanı çok etkiler. Geçen senede 49'la kalmıştım bende. Edebiyat hocaları insafsız oluyor genellikle. Benimki 1 puan vermedi bırakmıştı. Hocanın insafına kalmış.

Ortalamayı 1 puan etkiledi. Sadece geçme derdindeyim hocam.

Abim, işin komik tarafı ben sayısalcı adamım. Öğretmen de bunu biliyor. Bari bu açıdan yardımcı olursun ya. Üstüne üstlük son sınıfım, YKS'ye hazırlanıyorum. OBP için çalışıyorum sadece ama çalışmama yazık ya.

İkinci dönem sınavlarımız full klasik olacak maalesef. Fizikçi Google Classroom'dan şöyle yazmıştı :

"Sınavda doğru yanlış ve boşluk doldurma olmayacaktır. Full klasik ağırlıklı olacaktır."

Bazen öğretmenleri hiç anlayamıyorum ya :(
İntikam alırcasına gaddar davranmalarını ben de anlamıyorum. Hayır kalınca hoşuna mı gidecek? İçinin yağları mı eriyecek?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı