Edebiyattan kaldım

Kimyadan düşük bir not aldım ve her kimya dersine katılmama rağmen 50-50 girmiş sözlüyü. Arkadaşım hiçbir derse girmiyor, ona da 50-50 girmiş. Daha sınavları olduğumuz gün müdür gelip bir sözlü notunuz derse katılımdan verilecek demişti . Artık kimya dersine kafama silah tutsalar da girmem.

Böyle hocalar yüzünden derslerden de soğutuyorlar adamı işte. Siz yine derse katılmaya bakın. En azından ikiniz de geçersiniz ama sizin bilgi birikiminiz daha fazla olur.

Dostum Edebiyat taban ders kaldıysan ortalamanı çok etkiler. Geçen senede 49'la kalmıştım bende. Edebiyat hocaları insafsız oluyor genellikle. Benimki 1 puan vermedi bırakmıştı. Hocanın insafına kalmış.

Ortalamayı 1 puan etkiledi. Sadece geçme derdindeyim hocam.

Hocam YKS'ye hazırlanıyorsunuz OBP önemli mutlaka konuşun. Sadece siz düşük alsanız neyse ama sınıf ortalaması bayağı düşükmüş.

İntikam alırcasına gaddar davranmalarını ben de anlamıyorum. Hayır kalınca hoşuna mı gidecek? İçinin yağları mı eriyecek?

Hocalar böyle. Bende anlamadım. Felsefe'den 50 aldım. Kadın sözlüye 60 girmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…