Edep erkan kalmadı yahu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşim sen resmen çocuğa işgence ediyorsun bu ne zorbalık

Yok artık ya sağlam bir dayağı haketmiş küçük dostumuz iyice cozutmuş.
Kardeşim dayak falan işe yaramaz.Uçurumdan sağ çıkmış çocuktan bahsediyoruz şeytanın sağ eli mübarek
Bu anlattıklarından sonra sözümü geri alıyorum. O çocuğa hiç bulaşılmaz. Bas engeli merhaba merhaba. Sinirlenir bıçak falan alır, anlattıklarına göre serserinin biri.
Engel felan basamam herkes başıma üşüşür engeli kaldır diye

Bu anlattıklarından sonra sözümü geri alıyorum. O çocuğa hiç bulaşılmaz. Bas engeli merhaba merhaba. Sinirlenir bıçak falan alır, anlattıklarına göre serserinin biri.
Yahu ben zaten korkuyorum ondan. Gözümün önünde ineği beceriyordu velet.Her keste nedense bunu normal karşılıyor sanki bir tek anormal olan benim

O tarz çocukların IQ seviyesi 10-20 arası bir şey. Arada şakasına ufakca edebilir tamam arkadaş orta mıdır? Ama bu kadarı fazla. Ailesine söyleyin ailesi çocukla ilgilenmiyorsa bir maske takın, sokakta yakalayın ve köşeye çekin. Ağızını yüzünü dağıtın. Şaka yapıyorum. Ufak defek tokatla o korku ona yeter.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…