Edge açınca siyah ekran oluyor

Yer
Pendik, İstanbul
Edge tarayıcısına giriş yapınca bazen ekran tamamen siyah oluyor ve 3-4 saniye sonra düzeliyor. Bütün oyunlarda oluyor mu bilmiyorum ama arkada oyun açık olursa da o oyun çöküyor. Şu ana kadar 5-6 defa yaşadım. Ekran kartı sürücüsünü silip yüklemeyi denedim. Sadece Edge'de mi oluyor, pek bilmiyorum. Genelde Edge açınca siyah ekran oluyor. Sadece Edge değil, tüm ekran siyah oluyor.

Sistem bilgisi;
  • Ryzen 5 3600X
  • MSI RTX 2070S Gaming X Trio
  • GSkill XFlare 2x8 3200mhz CL16 RAM
  • Windows 10, 21H1

Hata olduktan sonra baktığımda bu hatayı gördüm. Daha önce 4 defa gerçekleşmiş. Olay görüntüleyicisi raporu;

Son düzenleme:
Firefox'u dene veya Google Chrome ile dene aynı sorunu yaşamıyorsan Edge kaynaklı bir sorun eğer yine sorun yaşıyorsan bilgisayarın ile alakalı bir sorun.
Olabilir. Ancak Edge kullanmayı seviyorum. Daha önce yaşanmıyordu bu sorun. Ekran kartı sürücüsü çöküyor sanırsam.
Çok fazla yaşanmaya başladı. Yardımlarınızı bekliyorum. NVIDIA sürücüsü ile alakalı olma ihtimali nedir?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı