S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 18 Mart 2021 #31 Gireyim dedim de kafam karıştı tarayıcıda. Üstteki kısımdan arama yapınca Yandex falan geçiyor anlamadım pek. Sanırım bir süre daha Chrome kullanacağım. Konuma mesaj yazan hocalarıma teşekkür ederim.
Gireyim dedim de kafam karıştı tarayıcıda. Üstteki kısımdan arama yapınca Yandex falan geçiyor anlamadım pek. Sanırım bir süre daha Chrome kullanacağım. Konuma mesaj yazan hocalarıma teşekkür ederim.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 18 Mart 2021 #32 YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Benim arama çubuğum nasıl Google o zaman Genişletmek için tıkla... Arama çubuğu diyorum sayfanın ortasında olan. Üstteki arama şeyi değil. HasanBerat dedi: Bu sabah geçtim ve ana menüdeki gereksiz şeyleri kaldırdım. Çok hızlandı. Edge iyidir. (8.1'e güncellemeyle Edge mi geldi?) Genişletmek için tıkla... Windows gönderiyor kullanılsın diye.
YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Benim arama çubuğum nasıl Google o zaman Genişletmek için tıkla... Arama çubuğu diyorum sayfanın ortasında olan. Üstteki arama şeyi değil. HasanBerat dedi: Bu sabah geçtim ve ana menüdeki gereksiz şeyleri kaldırdım. Çok hızlandı. Edge iyidir. (8.1'e güncellemeyle Edge mi geldi?) Genişletmek için tıkla... Windows gönderiyor kullanılsın diye.
UgurDur Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 743 Çözümler 12 Yer Technopat Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Mart 2021 #33 schlss dedi: Bugün Windows güncellemesi yapıldı ve açıldığında karşımda Microsoft Edge'i gördüm. Pek kullanmayı düşünmüyorum. Chrome kullanmaya aşırı alıştım. Kullanmaya değer mi sizce? Genişletmek için tıkla... Ben Chrome'dan Edge'ye geçtim cidden harika.
schlss dedi: Bugün Windows güncellemesi yapıldı ve açıldığında karşımda Microsoft Edge'i gördüm. Pek kullanmayı düşünmüyorum. Chrome kullanmaya aşırı alıştım. Kullanmaya değer mi sizce? Genişletmek için tıkla... Ben Chrome'dan Edge'ye geçtim cidden harika.
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 18 Mart 2021 #34 schlss dedi: Gireyim dedim de kafam karıştı tarayıcıda. Üstteki kısımdan arama yapınca Yandex falan geçiyor anlamadım pek. Sanırım bir süre daha Chrome kullanacağım. Konuma mesaj yazan hocalarıma teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Onu Google yapabilirsin.
schlss dedi: Gireyim dedim de kafam karıştı tarayıcıda. Üstteki kısımdan arama yapınca Yandex falan geçiyor anlamadım pek. Sanırım bir süre daha Chrome kullanacağım. Konuma mesaj yazan hocalarıma teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Onu Google yapabilirsin.
Kuzeyyyyyys Centipat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 987 Yer hip hop dans yapıyom çokda eğleniyom Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dansçıyım ben galiba 18 Mart 2021 #35 YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Aluştunuz mu? Genişletmek için tıkla... AAA Yani insanım bende çok aluştum.
YOZGATLIBİRİNSAN Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 493 Çözümler 2 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #36 222744 dedi: Arama çubuğu diyorum sayfanın ortasında olan. Üstteki arama şeyi değil. Genişletmek için tıkla... Ben de onu kastediyorum zaten.
222744 dedi: Arama çubuğu diyorum sayfanın ortasında olan. Üstteki arama şeyi değil. Genişletmek için tıkla... Ben de onu kastediyorum zaten.
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 18 Mart 2021 #37 jax teller fanboyu dedi: Onu Google yapabilirsin. Eki Görüntüle 928264 Genişletmek için tıkla... Hocam peki benim şu an ki Chrome teması orada bulunuyor mu? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (186).png 1,7 MB · Görüntüleme: 37
jax teller fanboyu dedi: Onu Google yapabilirsin. Eki Görüntüle 928264 Genişletmek için tıkla... Hocam peki benim şu an ki Chrome teması orada bulunuyor mu?
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 18 Mart 2021 #38 schlss dedi: Hocam peki benim şu an ki Chrome teması orada bulunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Hiç temalara bakmadım fakat vardı diye hatırlıyorum. Google mağazası Edge'de de vardı sanırım.
schlss dedi: Hocam peki benim şu an ki Chrome teması orada bulunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Hiç temalara bakmadım fakat vardı diye hatırlıyorum. Google mağazası Edge'de de vardı sanırım.
YOZGATLIBİRİNSAN Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 493 Çözümler 2 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #39 schlss dedi: Hocam peki benim şu an ki Chrome teması orada bulunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Sadece o değil bütün Chrome eklenti ve temaları kullanılabiliyor.
schlss dedi: Hocam peki benim şu an ki Chrome teması orada bulunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Sadece o değil bütün Chrome eklenti ve temaları kullanılabiliyor.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 18 Mart 2021 #40 YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Ben de onu kastediyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Garip . YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Sadece o değil bütün Chrome eklenti ve temaları kullanılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Tema bilmiyorum ama eklentiler çalışıyor. Klasik teması çok güzel bence
YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Ben de onu kastediyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Garip . YOZGATLIBİRİNSAN dedi: Sadece o değil bütün Chrome eklenti ve temaları kullanılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Tema bilmiyorum ama eklentiler çalışıyor. Klasik teması çok güzel bence