Arama çubuğu diyorum sayfanın ortasında olan.Benim arama çubuğum nasıl Google o zaman![]()
Windows gönderiyor kullanılsın diye.Bu sabah geçtim ve ana menüdeki gereksiz şeyleri kaldırdım. Çok hızlandı. Edge iyidir. (8.1'e güncellemeyle Edge mi geldi?)
Bugün Windows güncellemesi yapıldı ve açıldığında karşımda Microsoft Edge'i gördüm. Pek kullanmayı düşünmüyorum. Chrome kullanmaya aşırı alıştım. Kullanmaya değer mi sizce?
Onu Google yapabilirsin.Gireyim dedim de kafam karıştı tarayıcıda. Üstteki kısımdan arama yapınca Yandex falan geçiyor anlamadım pek. Sanırım bir süre daha Chrome kullanacağım. Konuma mesaj yazan hocalarıma teşekkür ederim.
Aluştunuz mu?
Ben de onu kastediyorum zaten.Arama çubuğu diyorum sayfanın ortasında olan.
Üstteki arama şeyi değil.
Onu Google yapabilirsin.
Eki Görüntüle 928264
Hiç temalara bakmadım fakat vardı diye hatırlıyorum. Google mağazası Edge'de de vardı sanırım.Hocam peki benim şu an ki Chrome teması orada bulunuyor mu?
Sadece o değil bütün Chrome eklenti ve temaları kullanılabiliyor.Hocam peki benim şu an ki Chrome teması orada bulunuyor mu?
GaripBen de onu kastediyorum zaten.
Tema bilmiyorum ama eklentiler çalışıyor.Sadece o değil bütün Chrome eklenti ve temaları kullanılabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.