Edge out of Memory hatası

Chessboy

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
RAM
4 GB
Son zamanlarda bu hatayı almaya başladım Chroma'ya da Microsoft Edge fark etmeden siteler açılmıyor, yüklenmiyor. Bazen siyah ekran oluyor gelmiyor ya da geldiğinde ise out of Memory yazıyor. 4 GB RAM var ama daha önce hiçbir sıkıntı olmazken neden şimdi sıkıntı çıkardı anlamıyorum. CCleaner ve Malwarebytes ile tarama da yaptım gereksiz şeyleri sildim ama sorun devam ediyor. Opera yükledim belki tarayıcı ile alakalıdır diye ama yine aynı sorun. Bir sürü sekmede açmadım sadece Instagram veya YouTube açsam bile hata gelebiliyor. Son oyuncu oynarken de kendiliğinden atıyor bu RAM ile mi alakalıdır? Cevaplarsanız sevinirim.

Windows'un hangi sürümünü kullanıyorsunuz? Görev Yöneticisi > başlangıç menüsü üzerinden başlangıçta gereksiz açılan programlarınız varsa kapatın.
Microsoft hizmetlerinin fazla RAM kaplayanlarını da kapatabilirsiniz MSConfig menüsünden.

Windows 10 21H2, başlangıç uygulamaları ve hizmetlerden gereksiz olanlar kapalı.

Görev Yöneticisi'nden baktığınızda hangi programlar br hizmetler daha çok RAM tüketiyor ve ne kadar tüketiyor?

Malwarebytes gibi bir program halihazırda varken isterseniz kapatabilirsiniz onu, onun harici başka ne var?

Out of memory hatası bellek yetersiz olduğunda çıkar, bütçeniz varsa en düz yol RAM takviyesi yaparak bu hatadan sıyrılmak.

Ram ile alakalı ama 3 yada 2 kullananlar varken ben 4 ile neden hata alıyorum anlamadım ve tek slot olduğundan 8gb için 500tl civarı versem elimdeki 4gb ram kalacak. Başka olarak dosya gezgini var. Yaza doğru yeni pc almayı düşündüğüm için Ram e para harcamak da istemiyorum.

RAM ile alakalı ama 3 ya da 2 kullananlar varken ben 4 ile neden hata alıyorum anlamadım ve tek slot olduğundan 8 GB için 500TL civarı versem elimdeki 4 GB RAM kalacak. Başka olarak dosya gezgini var. Yaza doğru yeni PC almayı düşündüğüm için RAM'e para harcamak da istemiyorum.

Hocam sorun başka gibi ben 4 ile Edge açıkken 2.1 GB kullanıyor. Bir şeyi bozmuşsunuz farkında değilsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı