Edge'de random çıkan siteler nasıl engellenir?

Makaleler
5
Yer
‏‏‏‏‏‏‏‏
Arkadaşlar başlıkta tam olarak anladınız mı bilmiyorum ancak yasak değilse şöyle göstereyim siteleri:

Önceden bu kadar fazla görünmüyordu arama sonucunun 1. sayfasında. Ama şimdi "Sleeping Dogs Türkçe Yama" diyorum ve 1. sayfada doğru düzgün 1 tane bile site yok.

Bunlar sizde de var mı? Yoksa sadece bende mi var? Virüs falan girmemesi lazım bilgisayara çünkü orijinal lisanslı Windows aldım, bilgisayar da henüz yeni gibi olduğu için korsanla çok ilgilenmiyorum, girdiğim sitelerde normal siteler. Virüslük bir şey yapmadığıma eminim. Ama son zamanlarda çok fazla görmeye başladım. Nasıl engelleyebiliriz bunları?

Hocam bunlar kaldırılmıyor maalesef tarayıcı kaynaklı bir sorun da değil zaten.

Hocam Microsoft Bing'de böyle şeyler çıkmıyor. En azından ben rastlamadım.

Ben arama motorunu değiştirince kurtuldum böyle sitelerden. Google değil de DuckDuckGo kullanırken çıkmıyordu. Ama ben alışamadım geri döndüm googla.

Hocam Microsoft Bing'de böyle şeyler çıkmıyor. En azından ben rastlamadım.

Ben arama motorunu değiştirince kurtuldum böyle sitelerden. Google değil de DuckDuckGo kullanırken çıkmıyordu. Ama ben alışamadım geri döndüm googla.

Google'un sorunu hocam o. DuckDuckGo öneririm.

DuckDuckGo güzel bir arama motoru ancak Google ve Yandex kadar geniş veri tabanı yok. Bazı aramalarım yanıtsız kaldı desem yanlış olmaz. DuckDuckGo'ya alternatif olarak Yandex'i öneririm.
Yeni bir tarayıcıya geçmeyi çok isterdim ama Edge'de kayıtlı bayağı bir şeyim var. Yeni tarayıcıda bir daha baştan uğraşmak hiç istemiyorum açıkçası. Vivaldi veya Brave tarayıcılarında da bu sorun var mı?
Yandex'i zamanında kullanmıştım ancak alışamadım, sevmedim arayüzünü falan.

Tarayıcı değiş demiyoruz ki. Tarayıcı içindeki arama motorunu değiş diyoruz. Ayarlardan değişebilirsin.

Tarayıcı değiş demiyoruz ki. Tarayıcı içindeki arama motorunu değiş diyoruz. Ayarlardan değişebilirsin.
Ha, onu nasıl yapıyoruz hocam pek bir bilgim yok kusura bakmayın .

Arama motoru olarak DuckDuckGo dışında hepsi de var mı listede? Şu an bilgisayar açık değil mobildeyim bakamıyorum. Arama motorları arasında hangisini önerirsiniz DuckDuckGo dışında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…