Edge'in bazen kilitlenip donması

208247

Kilopat
Edge kulananlar sizde de oldu mu hiç? Yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum ve bazen direkt donup kilitleniyor. Kapatıp açınca çalışmaya devam ediyor.

Sürekli oluyor evet ama şu bir gerçekki Chrome'dan yavaş olmasına rağmen Chrome'dan daha stabil bir tarayıcı benim için önemli olan hız değil stabillik.

Donmasi yazilimsal bir hataya isaret ediyor. RAM ya da Disk yetersizligi olsa yavaslar ama kullanilamaz sekilde donmaz.

Belki bir yerlerde log atiyordur sistemde yasadigi sorunlari, oraya bakip cozulebilir.

Kapatma tuşuna bile basılmıyordu, görev yöneticisinden kapatabilmiştim. Daha önce Chrome, Firefox kullandım ve hiç böyle bir şey yaşamadım. Edge'in arayüzünde haberler kısa yoldan çıktığı için tercih ediyordum.

Hic edge kullanmadigim icin bilmiyorum ama genelde browser'larda donma ve kasma GPU driver'i ile de ilintili olabilir. "Hardware acceleration" ayari oluyordu Chromium'da belki Edge'de de vardir. Gerci sebebi o olsaydi farkli alanlarda da bilgisayarda donma olurdu, GPU acceleration kullanan tek program browser degil sonucta.

Bence pek kabul edilebilir bir hata degil, ucak bileti alirken ya da kritik bir isle ugrasirken olursa direkt kafasina vurup uninstall ederim sahsen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı