Edifier ses sistemleri nasıldır ?

Kaan2142kaan

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 8 yıl kadar Creative Inspire 5200 kullandım. Ses ve bass olarak memnundum son ses hariç.
1 aydır Logitech Z533 kullanıyordum düşük seste bass neredeyse hiç yok, son seste iyi ses veriyor fakat bass cızırtı yapıyordu.
Edifier baktım ama en ucuzu 110 euroya geliyor değer mi karar veremedim. Önerebilceğiniz sistem var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tiz yönünden üzmeyeceği kesin. Bas yönünden beklentini yüksek tutma derim.
Geçen gün 10 yıllık orite ev sinema sistemini 5 yıl sonra deneyince bu ses sistemi olayının tamamen kandırmaca üzerine kurulduğunu anladım. 30 watt subwoofer var sistemde fakat binayı yıkarcasına bass vuruyor. 30 watt subwoofer olan logitech , 17 watt subwoofer olan sistemden daha kötü bass veriyor. Bildiğiniz aldatmaca üzerine kurulmuş bir pazar bence. Denemeden almamak lazım. Edifier i aldım bakalım ne çıkacak.

Geçen gün 10 yıllık orite ev sinema sistemini 5 yıl sonra deneyince bu ses sistemi olayının tamamen kandırmaca üzerine kurulduğunu anladım. 30 watt subwoofer var sistemde fakat binayı yıkarcasına bass vuruyor. 30 watt subwoofer olan logitech , 17 watt subwoofer olan sistemden daha kötü bass veriyor. Bildiğiniz aldatmaca üzerine kurulmuş bir pazar bence. Denemeden almamak lazım. Edifier i aldım bakalım ne çıkacak.

Kapitalizmin kendisi büyük bir kandırmaca zaten.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı