Edip Yüksel Kimdir?

Neşeli Enginar

Kilopat
Katılım
31 Ağustos 2014
Mesajlar
3.433
Makaleler
23
Çözümler
6
Yaklasik 12 senedir takip ettigim, görüslerinin %90'dan fazlasini onayladigim nadide degerlerimizden biridir. Bir Islamci'dir kendisi, ayni zamanda Modern bir muhalif oldugunu düsünüyorum.

Youtube Kanali: Burada
Eksi Sözlük Iletileri: Burada
Efsanevi Videosu: Burada
Wikipedia Sayfasi: Burada
Oda TV: Burada
Sabah Gazetesi(?) Haberi: Burada

Karsit Haberler
Dailymotion Videosu: Burada
19.org Girdisi: Burada

Iyi Incelemeler :)
 
Din ile bilgiler, kutsal kitaplarda zaten yazıyor iken, dinin bilgilerini, insanlardan öğrenmek, bence, saçmalıktan başka bir şey değil. Bkz: Mezhepler. Ayrıca Bitlis TÜRKİYE CUMHURİYETİ'nin topraklarıdır. Etnik kökeni nasıl kürt olabiliyor hala anlamış değilim. Bir insan nasıl oluyorda kürt oluyor yani. Türkiye'de doğmuş bir insan, TÜRK'tür. Eğer, aksini iddia eden varsa, ben Türkiye'de doğdum deyip de, TÜRK değilim diyorsa, vatandaşlıktan çıkarılması gerekmektedir, bence. Herkes TÜRK olabilir. Yeter ki kendini TÜRK hissetsin. TÜRK değerlerine saygı duysun. Ama Bitlis'te doğup kürt asıllı nasıl oluyor halen anlamış değilim. Hiç içim ısınmadı bu abimize. Her neyse. Türkiye'de gün geçmiyor ki din ile ilgili bir şey olmasın.
 
@InJustice Yarin bir alman gelip "senin cocuklarin burada dogdu, dolayisiyla onlar Türk degil Alman" der ise, inan ayni sana güldügüm gibi ona da gülerim.
Kürtler bizim vatandasimizdir, ve onlar Türk degildir önce bunu kabullenelim. :)
Valla haklısınız. Ama artık o kadar çok şey var ki aklımda; Hangisi doğru hangisi yanlış ben bile anlamıyorum. Kürt zorla TÜRK olamaz ama TÜRK vatandaşı olduğu için de TÜRK'dür yani diye düşünüyorum. Ayrıca ben TÜRK'üm diye çocuğum da TÜRK olacak diye bir şey yok; Ben çocuğumu almanların değerlerine karşı saygılı yetiştiririm yeterli. Sevgiyle bakmasına gerek yok [emoji16][emoji3]
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı