Edit denemesi nasıl olmuş?

ardabardakarda

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
CapCut ile yaptığım 4. edit sizce nasıl ?(Görüntü kalitesini bir türlü yükseltemiyorum.)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Klasik bir basit edit herkesin yapabileceği cinsten.

Öyle görünebilir ama klipleri bulmak çok zahmet istiyor zamanında bende bu tarz editlerle ugrasıyordum klip bulmak eziyet.

Öyle görünebilir ama klipleri bulmak çok zahmet istiyor zamanında bende bu tarz editlerle ugrasıyordum klip bulmak eziyet.
Önemli olan klip değil video birleştirip CapCut'da hazır olan geçişleri atmış. Gerçek edit After Effects'den olur heryerde milyonlarca olan editlerden birisi işte.

Önemli olan klip değil video birleştirip CapCut'da hazır olan geçişleri atmış. Gerçek edit After Effects'den olur her yerde milyonlarca olan editlerden birisi işte.

After Effects'de de hazır shake packler ile yapılıyor editler. Muhtemelen CapCut olduğunu yazmasaydım bu şekilde bir söyleminiz olmazdı ama yine de teşekkürler eleştiri için.

Önemli olan klip değil video birleştirip CapCut'da hazır olan geçişleri atmış. Gerçek edit After Effects'den olur her yerde milyonlarca olan editlerden birisi işte.

Aynen öyle. Hazır şablon kullanıp editörüm demesin kimse. Editizm gibi lyrics yaparak da editör olmuyorsunuz eklemek isterim. Efekt yağmuruna boğarak bir yere gelinmez.

Hocam öylede olsa bir dizi/film ya da oyunun editini yapmak istesen en az 1 saat klip arıyorsunuz basit gibi görünür ama öyle değil inanın. Geçişler basit olsa da bir yerden başlaması lazım insanın ve arkadaşımızın yaptıgını yapaman insanlar gördüm ve zaten genelde bu tarz basit işler satar git 5 saat ugras yolla tiktoka ya da başka mecralara tutmaz ama böyle editler her zaman satar hocam. Gidip birinden vurmalı çatlamalı edit bekleyemezsin zaten.

After Effects'de de hazır shake packler ile yapılıyor editler. Muhtemelen CapCut olduğunu yazmasaydım bu şekilde bir söyleminiz olmazdı ama yine de teşekkürler eleştiri için.
Hazır shake olmuyor bütün shakelerin geçişlerini tek tek ayarlıyorsun salisesine kadar CapCut söylemeseydinde anlardım ben çünkü bu CapCut geçişi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı