Edit denemesi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güzel fakat bu tarz editlerde belki sende görmüşsündür gözleri renkli yapma vb. tarzı efektler eklenerek daha güzel bir çalışma ortaya çıkabiliyor. Geçişlerinde sıkıntı yok ama bunun gibi bazı efektler eklersen daha güzel editler ortaya çıkarabilirsin.

Güzel fakat bu tarz editlerde belki sende görmüşsündür gözleri renkli yapma vb. tarzı efektler eklenerek daha güzel bir çalışma ortaya çıkabiliyor. Geçişlerinde sıkıntı yok ama bunun gibi bazı efektler eklersen daha güzel editler ortaya çıkarabilirsin.

Ha evet onları da yapıyorum ama ılk kez bu tarzda boyle bir şey yaptığım için eklemedım o tarz şeyleri.
Graphları yavaşlatabilirsin demek istedim dostum. Eğer graphları bu hızda yapacaksan, zoom outlara warp öneriyorum.
ha, smooth yapmak istedigim için hızlı yapıyordum. Evet biliyorum warp'ı hatta suan ki editime ekledim gayet guzel, öneri için yine de sağol.
1641150484747.png

Ha evet onları da yapıyorum ama ılk kez bu tarzda boyle bir şey yaptığım için eklemedım o tarz şeyleri.

Ha, smooth yapmak istedigim için hızlı yapıyordum. Evet biliyorum Warp'ı hatta şu anki editime ekledim gayet guzel, öneri için yine de sağ ol.Eki Görüntüle 1259583

İyi olmuş hocam yine elinize sağlık. Eğer presets ihtiyacınız olursa beni etiketleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı