After effects falan öneririm.Öneri için teşekkürler hocam.
After effects falan öneririm.Öneri için teşekkürler hocam.
Editi bilgisayardan yapacağım ama oynadığım oyun mobil hocam.Hocam telefon ile anlattığın gibi profesyonel edit yapamazsın. Başlangıç seviye olur ancak. özellikle CapCut'dan.
2 soruyu orada belirttim zaten nasıl müzik videosu indirilir diye ve ekran kaydedici önerisi diye hocam. Altına da ayrıntılı bilgi istemediğim için küçük bir not da bırakmıştım. Yine de teşekkür ederim. Önerdiğiniz video var mı? İyi anlatımlı.
Maalesef benim cihazımın kendi kayıt özelliği bulunmuyor hocam. notube.net güvenilirdir değil mi hocam? Daha önce indirmeye çalıştığımda bazı sıkıntılar çekmiştim ondan sordum.
Tamamdır hocam. Bir deneyeyim zaten güvensiz olsa Malwarebytes uyarı veriyor.Yani butona ilk tıklayışımızda reklam açıyor onlara pek güvenmiyorum ama sitenin kendisi güvenilir uzun zamandır kullanıyorum.
Hocam oyunu tam kararlaştıramadım ancak popüler olan oyunlara bakarsak PC den yaparsam valorant , cs go tarzı. Mobilde pugb , pes , fifa gibi denebilir.Hocam özel değilse hangi oyun? Ona göre daha doğru bir tavsiyede bulunabilirim.
Hocam site site değil ki. İçinde ne arasan var. Yani bence sizde kullanmayın içinde legal reklam yok.Yani butona ilk tıklayışımızda reklam açıyor onlara pek güvenmiyorum ama sitenin kendisi güvenilir uzun zamandır kullanıyorum.
Hocam oyunu tam kararlaştıramadım ancak popüler olan oyunlara bakarsak PC'den yaparsam Valorant, CS:GO tarzı. Mobilde PUBG, pes, FIFA gibi denebilir.
Hocam site site değil ki. İçinde ne arasan var. Yani bence sizde kullanmayın içinde legal reklam yok.
Valla hocam en büyük sıkıntım bu. Peki bu işi tiktoktan falan instagramdan falan yapamıyormuyuz ?Haklısınız ama MP3 dönüştürme siteleri hep bu tarz yerlerden reklam alıyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.