Valesh
Hectopat
Daha fazla
Konunun açılış amacı edit uygulaması önerisi mi yoksa YouTube kanalı geliştirme mi anlayamadım ama kanal geliştirme konusunda yardımcı olabilirim.
Ben geçen yıl oyun modlama konseptli bir kanal açmıştım. 2200 aboneye ulaşınca bıraktım.
Daha fazla öne çıkmak için ilgi çeken kapak fotoğrafları kullanabilirsiniz, video açıklamalarına videonuzla ilgili etiketler yazarak videonuzun öne çıkmasını destekleyebilirsiniz. Ayrıca videonuzdan ilgi çekici bölümleri kırparak Shorts videoları oluşturabilirsiniz orada izlenmeler bayağı bir fazla. Edit işini çözebilir ve anlattıklarımı da uygularsanız kanal hızlıca büyür. Şimdiden bol şans.
Videoyu çektikten sonra güzel bir edit uygulaması da lazım diye düşündüğüm için iki soru sordum bu yüzden karışmış olması normal artı olarak güzel uygun bir edit programı önerebilirsen daha da sevinirim. CapCut diyorlar fakat şu an kullandığım Adobe PS Express ona kıyasla daha mı zor daha mı pahalı? Edit uygulamaları hakkında bilgim yok bana yeni başlayan için güzel bir edit programı önerebilirsen iyi olur.
Son düzenleyen: Moderatör: