Edit uygulaması önerisi

Waytt

Decapat
Daha fazla  
Selamlar, öncelikle dün Premiere Pro ogrenmeye başladım ve biraz ogrendim fakat arastirdigimda daha cok hareketli edit tarzinda videolar icin After Effects'i öneriyorlar. Sizce Premiere Pro'dan mı devam edeyim yoksa After Effects'ten mi? Amacim kısa hareketli edit yapmak ama hangisini seçmem lazım karar veremedim.

Hani videodan önce hareketli introlar var ya onlar After Effects'le yapılıyor yani animasyon gibi daha çok ama kullanışlı program öneririm.

Onur Naci'nin after effect ögrenmeyin videosunu izlemiştim o yüzden içimde bir şüphe vardı,teşekkürler cevaplar için.

Selamlar, öncelikle dün Premiere Pro ogrenmeye başladım ve biraz ogrendim fakat arastirdigimda daha cok hareketli edit tarzinda videolar icin After Effects'i öneriyorlar. Sizce Premiere Pro'dan mı devam edeyim yoksa After Effects'ten mi? Amacim kısa hareketli edit yapmak ama hangisini seçmem lazım karar veremedim.
Ne amaçla kullandığına bağlı.

@Waytt
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şuna benzer videolar izle 2 haftaya çözersin işi. After effects zaten öğrenmeden çok hayal gücü ve bolca zaman ayırmalık birsey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı