Edit videoları nasıl daha güzel yapılır?

• Konuyu başlatan GoDd1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.111
Makaleler
5
Arkadaşlar selam, kafama göre İnstagram, Youtube ve TikTok'da film ve futbol editleri yapıp atıyorum. Benim size bir sorum var arkadaşlar ben editleri yaptığımda 4K Full HD olarak işliyorum ama sitelere yükleyince kalite düşüyor bunun İnstagram ve Youtube'de çözümü yok oralarda kaliteli videolar görmedim ama iş TikTok'a gelince nedense TikTok'da çok kaliteli videolar görüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu benim editim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da bahsettiğim o kalitesi yüksek olan editler. Bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi bunun sanırım çözünürlükle alakası yok keskinlik veya renk ayarlarıyla alakalı bunu nasıl böyle yapabiliriz?

Alttaki editte CC falan kullanılmış.

Onu zaten yaptım ben TikTok'da öyle bir ayar yok CC işi nasıl oluyor?

CC demek aslında "coloring" demek. Alight Motion, CapCut ve hemen hemen her uygulamadan yapabileceğiniz ve kişiye göre değişen bir renklendirme ayarı. Yapımı için tecrübe ve deneme gerek, 2-3 ay bilgi edinmeye çalışırsanız işinizi halledersiniz.

CC demek aslında "coloring" demek. Alight Motion, CapCut ve hemen hemen her uygulamadan yapabileceğiniz ve kişiye göre değişen bir renklendirme ayarı. Yapımı için tecrübe ve deneme gerek, 2-3 ay bilgi edinmeye çalışırsanız işinizi halledersiniz.
Çok teşekkür ederim başta yanlış emoji attım kusura bakmayın. : P

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı