Sistem toplayıp korsan kullanırdım sonra her gün kahvaltıda bile duble iskender yerdim.Çok paranız olsa ne yapardınız? Paranın miktarı sizin hayal gücünüze bağlı.
Eki Görüntüle 2621909
Ben şahsen bu saati alırdım fiyatı yaklaşık 1 milyon dolar. Rolex daytona gökkıusagı
Çok kadar çok param olsaydı hocam, bir tane MT07 çekerdim altıma uygun yaşa gelince, sonra da motor sürerdim. Eğer çok kadar çok kadardan da çok param olsaydı param, Amerika'ya yerleşirdim.
Hepinize simit ayran ısmarlardım. Hadi yine iyisiniz.
Kalanla da iskender yemeye gideriz.
Hocam çok kadr çok kadardan da çok kadardan çok param olsaydı dostlarımla ve ailemle amerika'ya yerleşirdim. Eğer çok kadardan da çok kadardan da çok param ve onun biraz daha fazla kadarı kadardan da çok kadarı kadar çok kadar param olsaydı herkesi Amerika'ya götürüp herkesin altına bir tane MT07 çekip konvoy yapıp tüm evlere pide dağıtırdım.Hocam peki eğer çok kadar çok kadardan da çok kadardan çok paranız olsa ne yapardınız?
Hocam çok kadr çok kadardan da çok kadardan çok param olsaydı dostlarımla ve ailemle Amerika'ya yerleşirdim. Eğer çok kadardan da çok kadardan da çok param ve onun biraz daha fazla kadarı kadardan da çok kadarı kadar çok kadar param olsaydı herkesi Amerika'ya götürüp herkesin altına bir tane MT07 çekip konvoy yapıp tüm evlere pide dağıtırdım.
Hocam eğer çok kadardan çok çok kadardan da çok çok kadardan da da çok çok kadardan da da da çok çok kadardan da da da çok çok kadardan da da da da çok çok kadardan da da da da da çok çok kadardan da da da da da da çok çok kadardan da da da da da da da çok, çoooooooooook çok çokun çokkuru çok da kadar da çokun da çokkuru kadar çoku ve onun çokuru, çokuru ve kadarı onun fazlası kadarının çokuru ve kadarı çok kadarı fazla ve kadarı kadarı ise param olsaydı hepini çevirir amerika yapardım.Hocam gece gece gülme krizine girdim mesaj inanılmaz iyi.
Peki çok kadardan çok çok kadardan da çok çok kadardan da da çok çok kadardan da da da çok çok kadardan da da da çok çok kadardan da da da da çok çok kadardan da da da da da çok çok kadardan da da da da da da çok çok kadardan da da da da da da da çok olsaydı ne olurdu hocam.
Hocam eğer çok kadardan çok çok kadardan da çok çok kadardan da da çok çok kadardan da da da çok çok kadardan da da da çok çok kadardan da da da da çok çok kadardan da da da da da çok çok kadardan da da da da da da çok çok kadardan da da da da da da da çok, çoooooooooook çok çokun çokkuru çok da kadar da çokun da çokkuru kadar çoku ve onun çokuru, çokuru ve kadarı onun fazlası kadarının çokuru ve kadarı çok kadarı fazla ve kadarı kadarı ise param olsaydı hepini çevirir Amerika yapardım.
Yiyeceğiz gibi ama hocamHocam inşallah bu gidişle ban yemeyiz. Sonsuz döngüye girecek gibi ahahaah.
Yiyeceğiz gibi ama hocamama çok kadar da çok kadar ban yesem herhalde başka hesap açardım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.