Edit yapmak nasıl öğrenilir?

ggGAMEDR

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVİDİA 3060 ti AMD Ryzen 5600 16 gb ram 1 tb ssd
Meslek
Öğrenci
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video tarzındaki gibi bir edit yapmak istiyorum ne tavsiye edersiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video tarzındaki gibi bir edit yapmak istiyorum ne tavsiye edersiniz?

Videoyu biraz inceledim öyle aman aman bilgi isteyen bir edit değil hocam. Edit programlarını araştırıp belli başlı denemeler yaparak öğrenebilirsin. Bu işler dene - yanıl yöntemi ile öğrenilir.

Videoyu biraz inceledim öyle aman aman bilgi isteyen bir edit değil hocam. Edit programlarını araştırıp belli başlı denemeler yaparak öğrenebilirsin. Bu işler dene - yanıl yöntemi ile öğrenilir.

Hangi programı önerirsin CapCut'la yapabilir miyim?

Videoda kullanılan ses efektleri ve videoları nereden bulabilirim?

Bilgisayarın varsa oradan öğrenmek daha mantıklı olabilir ama mobil için CapCut'u öneririm evet.

Ses efektlerini YouTube'da aratırsan %90 çıkar. Videoları da büyük ihtimalle kendileri çekiyordur.

PC var zaten CapCut'ın PC versiyonunu kastediyorum.

Neredeyse edit yok bu videoda Zoom, kesme, müzik vb basit şeyler öğrenmen 2 günü almaz.

Hocam bu arkadaş çok fazla şaşalı bir şey yapmamasına rağmen videoları nasıl bu kadar kısa sürede bu kadar tutmuş.

Hocam bu arkadaş çok fazla şaşalı bir şey yapmamasına rağmen videoları nasıl bu kadar kısa sürede bu kadar tutmuş.

Hocam izlemedim ama galiba mizah yapıp mizaha uygun meme vb. şeyler koyuyor olabilir böylece eğlendirir izleyicileri ve dikkatlerini çeker.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı