Editlenmiş Windows 11 ISO dosyası tutar mı?

Metehan1234

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 7.sınıf öğrencisi biriyim ve yazılımla ilgileniyorum. Yeni yıla özel gönüllü olarak Windows 11 editleyip TPM falan fixlenmiş ISO paylaşsam tutar mı? Yani beğenilir mi? İlgi çeker mi?

Hocam çok bir şey bilmiyorum ama bugün an PC'me (10 senelik) apparisers.dll değiştirerek Windows 11 23 H2 yükledim clonezilla ile VirtualBox'tan USB'ye ISO yapacağım test edip sonra kendi PC'mde test edip suncam ilk NTLite ile sonra virtualboxtanta düzenleyip clonezilla imajı olarak alacaksın. Nedense bu işlere çok meraklıyım ve yapabileceğimi düşünüyorum hayallerim var. Sence tutar mı linç mi yerim?

Yani ISO'yu VirtualBox'tan editleyip clonezilla ile imaj alıp suncam. Tabii ki test edeceğim. Ama linç yer miyim? Tutar mı korkum o.

Hocam bunu paylaşmanız konusunda bişey söyleyemem.
Yaptığınız işlem hakkında konuşmak gerekirse;
Bu TPM fix/bypass işlemi daha önce win11 ilk çıktığı sıralarda yapıldı zaten hatta sanırım technopatdada bu yazı var. NTLiteden yapacağınız işlemleri biliçli olarak yapmanız gerekiyor. Mesela ne yapıyorsunuz NTLiteden

Yani virtualboxa kurup bazı ayarlar çekip bazı uygulama hizmetleri kaldırıp clonezilla ile imaj alıp ana PC'mde test edeceğim stabilse sunmayı düşünüyorum Windows'u debloat falan edeceğim.

Bilmiyorum ntlite pek düşünmüyorum ama virtualboxa kurup hizmetleri kapatıp debloat edip clonezilla ile imaj alıp ana pcmde test edip suncam.

Yani virtualboxa kurup bazı ayarlar çekip bazı uygulama hizmetleri kaldırıp clonezilla ile imaj alıp ana PC'mde test edeceğim stabilse sunmayı düşünüyorum Windows'u debloat falan edeceğim.
Virtualboxtan ayar çekip dediğniz şeyler windowsun sadece yüzeyini etkiler hizmetler servisler kısmında etkili bi değişim yapmak istiyorsanız daha gelişmiş programlar ile iso daha hiç açılmadan/kurulmadan yapılmalı.

Yani stabil olduğunu kanıtlayabilmeniz lazım

Bunlan yapacağım.

Mesela install.wim ile boot. Wim gibi dosyalarla oynayacağım.

Bunu kullanmayı planlıyorum.

Son düzenleme:
Bunlan yapacağım.

Mesela install.wim ile boot. Wim gibi dosyalarla oynayacağım.

Bunu kullanmayı planlıyorum.
Bu yazının sahibi zaten işi bilen kişi onun eğitimlerinden faydalan :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı