Editör Olmak İstiyorum

aliilker1234

Hectopat
Daha fazla  
Ben 14 yaşındayım ve teknoloji ile ilgili her şeyi araştırıp örenmek isteyen birisiyim. Bu teknoloji sevdası 6 yaşında eve bilgisayar alındığında başladı. İlk olarak pek bişey bilmediğim zamanlardı, daha okuma yazma bilmiyordum. Biraz zaman geçtikten sonra 2012 civarı Technopat ile tanıştım. Sevdim, çünkü herşeyi buradan öğrenebiliyordum. Videolar, yazılar ve samimiyet bunlar önemli. Kısacası hangi okullara gitmeliyim ve Technopat'da nasıl editör olurum? :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 14 yaşındayım. Bilgisayarla 6-7 yaşlarında tanışmıştım fakat önceden de babam beni internet kafelere falan götürüyordu. Daha sonra babam bilgisayar aldı ve bende hemen bir akrabama Gta Vice City kurdurdum ve oynamaya başladım. Sonra oyunu oynarken bilgisayar birden dondu bende akıl işte güç düğmesine basılı tutup kapattım ve açamadım. İlk bilgisayarı 6 yaşındayken bozmuştum. :)

Ben de 18 yaşındayım, 3 yaşında bilgisayarla tanıştım. Fakat bakıyorum ki yaşlarımı biraz boşa geçirmişim, keşke yüzmeyi bırakmasaydım aldığım 2 madalya ile kaldı :). Ben editör olmak istemiyorum (sanki millet yapmak için can atıyor:D) Yaşları değişebiliriz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı