Çözüldü EDL mod ile nasıl yazılım atılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Şu an aynı şeyleri bende yaşadım ve mi ekranı gelip gidiyor?
Nasıl düzeldi anlatabilir misin?

Şu an aynı şeyleri bende yaşadım ve mi ekranı gelip gidiyor?
Nasıl düzeldi anlatabilir misin?

Telefoncuya vermiştim o yaptı. Anladığım kadarı ile telefonun arka kapağını söktü ve oradan bir şekilde halletti. Eğer amatörseniz yapabileceğiniz bir şey değil diye düşünüyorum. Eğer arka kapağı sökebiliyorsanız geri kalan işlemlerde ne yapılacağını maalesef bilmiyorum.

cihazda test point denilen anakart üzerinden belirli 2 noktayı bir cımbız vasıtasıyla kısa devre yaptırarak edl modda sokulur eğer telefonunuzda bildirim ışığı yanıp söner ve bilgisyar qualcomm 9008 olarak tanımlar

Bootloader kilidiniz açık ise %99 ondan oluyor çünk benim telefonumda normalde adb komutu ile girilimiyor ( genellikle miui 8 ve üstü telefonalrda girmez) ama ben fastboot oem edl yazınca giriyor cihaz ve magisk üzerindende girebiliyorum

ma galiba tamir edemiyec
HOCAM NASIL TAMİR EDİLDİ

Vre yaptırarak e

Hocam modem dosyam sıkıntılı nasıl halledebilirim Fastboot ile modem kullanmayı çalılşıtım fakat Wi-Fi göryüyor SIM ı taktığımda algılıyor fakat servis yok diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…