hAllederiz Kilopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 1.122 Çözümler 2 23 Ağustos 2021 #11 imnotagamer dedi: @hAllederiz EDS ise olabilir ama aşırı fazla değil hızınız. Süreci takip etmekten başka yapacağınız bir şey yok. Benim ceza 1-2 gün içerisinde gelmişti geçtiğimiz yıl. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Teşekkürler.
imnotagamer dedi: @hAllederiz EDS ise olabilir ama aşırı fazla değil hızınız. Süreci takip etmekten başka yapacağınız bir şey yok. Benim ceza 1-2 gün içerisinde gelmişti geçtiğimiz yıl. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Teşekkürler.
Yumak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1.976 Çözümler 7 Yer Kocaeli 23 Ağustos 2021 #12 Belli olmaz bana ceza 8 ay sonra geldi garip bir sistem. 4 ay önce arabalı radarın önünden 180le geçtim hala cezayı bekliyorum.
Belli olmaz bana ceza 8 ay sonra geldi garip bir sistem. 4 ay önce arabalı radarın önünden 180le geçtim hala cezayı bekliyorum.
hAllederiz Kilopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 1.122 Çözümler 2 23 Ağustos 2021 #13 Öhhhh Yumak dedi: Belli olmaz bana ceza 8 ay sonra geldi garip bir sistem. 4 ay önce arabalı radarın önünden 180le geçtim hala cezayı bekliyorum. Genişletmek için tıkla...
Öhhhh Yumak dedi: Belli olmaz bana ceza 8 ay sonra geldi garip bir sistem. 4 ay önce arabalı radarın önünden 180le geçtim hala cezayı bekliyorum. Genişletmek için tıkla...