Çözüldü Eduroam C:/Users/ Windows tarafından bulunamıyor hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gencur

Megapat
Yer
Bursa
İşletim sistemim Windows 10 Education 64 Bit.
128 GB SSD ve 1 TB HDD mevcut. Dell 7567 dizüstü bilgisayarımın modeli.
Eduroam ağı için gerekli Secure W2 yazılımını çalıştırıp yüklemeliyim ki üniversitenin internetine girebileyim. Kurulum için çift tıkladığımda bu sorun ile karşılaşıyorum. 3 farklı yerden indirdim yine aynı hatayı aldım. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp "sfc /scannow" komutunu çalıştırdım. Tamamlandıktan sonra bazı hatalar buldu ayrıntılar için log dosyasına bakın dedi. Reset attım. Log dosyasını açtım hataları düzelttiği yazıyordu fakat sorun devam ediyor. Önerisi olan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu bir SFX paketi. Sağ tıklayıp elle klasöre çıkartın. Sonra da kurulumu klasör içinden kendiniz başlatın. Ya da SFX özelliklerinden kurulacağı yer yazıyorsa bulup elle kurun.
Bu bir SFX paketi. Sağ tıklayıp elle klasöre çıkartın. Sonra da kurulumu klasör içinden kendiniz başlatın. Ya da SFX özelliklerinden kurulacağı yer yazıyorsa bulup elle kurun.
Teşekkürler klasöre çıkartıp kurulum gerçekleştirdim. Ayrıca yeni bir terim de öğrenmiş oldum çok teşekkürler.

Dosyayı nereden indiriyoruz? Bende aynı hatayı alıyorum ama bulamadım iletinizde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…