İşletim sistemim Windows 10 Education 64 Bit.
128 GB SSD ve 1 TB HDD mevcut. Dell 7567 dizüstü bilgisayarımın modeli.
Eduroam ağı için gerekli Secure W2 yazılımını çalıştırıp yüklemeliyim ki üniversitenin internetine girebileyim. Kurulum için çift tıkladığımda bu sorun ile karşılaşıyorum. 3 farklı yerden indirdim yine aynı hatayı aldım. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp "sfc /scannow" komutunu çalıştırdım. Tamamlandıktan sonra bazı hatalar buldu ayrıntılar için log dosyasına bakın dedi. Reset attım. Log dosyasını açtım hataları düzelttiği yazıyordu fakat sorun devam ediyor. Önerisi olan?
Bu bir SFX paketi. Sağ tıklayıp elle klasöre çıkartın. Sonra da kurulumu klasör içinden kendiniz başlatın. Ya da SFX özelliklerinden kurulacağı yer yazıyorsa bulup elle kurun.
Bu bir SFX paketi. Sağ tıklayıp elle klasöre çıkartın. Sonra da kurulumu klasör içinden kendiniz başlatın. Ya da SFX özelliklerinden kurulacağı yer yazıyorsa bulup elle kurun.
Dosyay sağ tıklayın ve Klasöre çıkart deyin. Kurulumu klasöre çıkan dosyadan başlatın. Bunun için bilgisayarınızda WinRAR veya 7-Zip gibi bir yazılım yüklü olmalıdır.