Eduroam interneti çok yavaş

İNdomiyes

Hectopat
Daha fazla  
Eduroamdan herhangi bir uygulamaya girmek için en az 15-20 saniye bekliyorum. Ekte hız testi sonuçları var. Ama üniversitenin kendi sayfasına bile giremiyorum. Konulara baktım VPN'le bile 200 Mbit hız alan arkadaşlar var. Kütüphanede kimse yok kalabalıklar olarak. Çözümü var mı bunun?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250410-134223.jpg
    Screenshot_20250410-134223.jpg
    165 KB · Görüntüleme: 50
Kanka bende şu an kütüphanedeyim biraz kalabalık ve bir yandan oyun indiriyorum ders çalışırken. 2 ila 5 MB arası indiriyor. Site konusunda ise hiçbir sıkıntı yok. Bence sizin üniversitede problem var. Daha önceden internet nasıldı acaba ?

Kanka bende şu an kütüphanedeyim biraz kalabalık ve bir yandan oyun indiriyorum ders çalışırken. 2 ila 5 MB arası indiriyor. Site konusunda ise hiçbir sıkıntı yok. Bence sizin üniversitede problem var. Daha önceden internet nasıldı acaba ?
Daha önce hiç kullanmadım bu hafta içinde kullanmaya başladım çok yavaştı belki düzelir dedim ama malesef bişey değişmedi. İndirme hızı ekteki gibi değil saniyede 200 kb falan 🥲

Bence bir görevliye ya da tecrübeli bir arkadaşına sor. Ya da buradan üniversitenin adını yazıp yanıt bekle.

Kanka bende şu an kütüphanedeyim biraz kalabalık ve bir yandan oyun indiriyorum ders çalışırken. 2 ila 5 MB arası indiriyor. Site konusunda ise hiçbir sıkıntı yok. Bence sizin üniversitede problem var. Daha önceden internet nasıldı acaba?

Sorun nedir bilemiyorum ama kesinlikle normal değil hocam. Ethernet'le bağlandığımda benim aldığım değer.

Dosya Ekleri

• 1744283343426.png
    1744283343426.png
    397,1 KB · Görüntüleme: 38
Okula ilk başladığım gün bilgisayar laboratuvarında denemek istemiştim ömrümde aldığım en iyi değer sanırım :D evde 15-20 göremiyorum.
Kanka aynı şey değil o. Bende ethernet bağladığımda laboratuvarda öyle oluyor evet ama arkadaş ve ben şu an kablosuz ağdan eduroam'a bağlanıyoruz. O senin kullandığın personel için olan ağ. Sebebi o yani.

Kanka aynı şey değil o. Bende Ethernet bağladığımda laboratuvarda öyle oluyor evet ama arkadaş ve ben şu an kablosuz ağdan Eduroam'a bağlanıyoruz. O senin kullandığın personel için olan ağ. Sebebi o yani.

Kablosuz da 50-70 altına inmiyorum ben. Okulda olsaydım test atardım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı