Eduroam/Securew2 Battle.net bağlantı sorunu

renren

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar her yeri araştırdım fakat, internette bile bulunmayan veya gözümden kaçan bir şey bu. Ya da ilk benmi bu hatayı yaşıyorum koca üniversitede anlamış değilim. Sorun şu, Istanbul Üniversitesi, avcılar yerleşkesinde ki yurtda kalıyorum. Eduroam adlı wi-fi internet bağlantısını kullanıyorum, ne yazık ki. İnterneti kullanmak için securew2 yüklemem gerekti. En başta heves içinde boş dakikalarımı yurtda diablo 3 oynayarak geçiririm diye düşünürken hayallerim suya düştü. Blizzard oyunlarına giremiyorum, battle.net app'den hiç bir şekilde online olamıyorum. Error 3003 diye zaten google'larsanız da hatamı tam anlamış olursunuz. Hotspot Shield yemiyor malum securew2. Yok mudur bi babayiğit şu durumuma bir çağre bulucak, yanıyorum giden dakikalarıma acıyorum kasamadığım oynayamadığım wow ve diablo'ya :'( Recep Bey'i nasıl tagliyorduk o.o @Recep Baltaş galiba böyleydi. Ve son bir yakarış, HALP!

Burada verilen cevap , sahip olduğunuz Battle.Net hesabı, bakımdan dolayı kullanılamıyor olabilir demiş.
Bir diğer bulduğum konuda şunlar önerilmiş;
  • Users/Shared içindeki Battle.net klasörünü sil .
  • Users/Shared/Blizzard içindeki Battle.net klasörünü sil .
  • Diablo III Launcher'ı başlat ve update tam olarak bitene kadar play'e basma.
Bir başka önerilen çözüm ise;
  • Diablo III ü tamamen kapatın.
  • Win7 İçin c:\Users\User_Account\My Documents\Diablo III içersindeki
  • D3Prefs.txt dosyasını silin ya da adını D3Prefs.txt_bak olarak değiştirin.
  • Login olmayı deneyin.
Bir başka çözüm yolu ise;
Link deki dosyalardan işletim sistemine uygun olanı indirip, indirdiğin text içinde bulunanları "C:\Windows\System32\drivers\etc" klasöründeki hosts dosyasının içindekilerde değiştirmen.

Bir başka çözüm olarak; işaretli alanın değiştirilmesiyle olabileceği söylenmiş.

Diablo.jpg

Ve son olarak DNS değişikliğini deneyin demişler. Benim bulabildiklerim bu kadar. Umarım yardımcı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum uğraşmışsın o kadar çok saol, hepsini denedim teker teker ama olmadı malesef. Dediğim gibi securew2 ile bağlandığım için dizi, stream vs her şeyi yapabiliyorum oyuna girmek hariç. Neden böyle bir şey yapmışlar düşünmeden edemiyorum. Başka fikri olan varsa yazarsa sevinirim.

Eduroam ağından online oyunlara girilmiyor. Battle.net'in veya bilgisayarınızın sorunu değil bu. LOL oynayan arkadaşlarım VPN kullanıyorlar oyuna girebilmek için. Tunnelbear ile bağlanılabiliyor ama malum çok yavaş bir bağlantı sunuyor. Zaten eduroam ağı da ttnet'ten bir tık üstte.

Fakat ben Hearthstone'a giriyorum sorunsuz, VPN falan da kullanmıyorum sadece YandexDNS var. Şimdi aklıma geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tunnelbear veya PureVPN, securew2 varken kullanılabiliyorsa bende deniyebilirim. Onun dışında bir çözüm yok sanırım, HS'ye kalıcaz gibi :D

SecureW2 XP ve 7 için gerekli 8 ve 8.1'de direkt bağlanıyorsun. Eğer VPN programları SecureW2 ile çakışıyorsa; sistemini yükseltmen işe yarayabilir ;)

Windows için eduroam | İstanbul Üniversitesi burdan bakarsan win8 içinde indiriyoruz, zaten 8.1 ama HSS açmayınca anlamıştım blokladığını şimdi tunnelbear deniyorum bakalım umarım olur. Yoksa internet kesilmeden securew2'yi kaldırmanın yolarını arıycağım.

Malesef olmadı, securew2 herşeyi bozuyor.. Yok mudur şu meret'i silip girmenin yolu

Pardon geç yazdım, yok dostum biz bağlanırken securew2 yüklemek zorundayız neden bilmiyorum bununla ilgili bir çözüm varmıdır ki?

İlginçmiş. Hiç denemedin mi securew2 yüklemeden girmeyi? Eğer illaki yüklemeniz gerekiyorsa securew2 pek ayarları kurcalanabilen bir şey değil diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı