EEG sonucunda ne yazıyor?

Daha fazla  
Arkadaşlar doktora görünmeme 1 ay kadar süre var. Daha MR’a gireceğim. Şikayetim istem dışı, kontrolüm dışında çenem kayıyor, gözüm kapalıyken hafiften açılır gibi oluyor, dilim ağzımın içinde hareket ediyor, bazen dilim ağzımdan dışarı çıkıyor. Bunları ben kontrol etmiyorum. 2.5 senedir de sesler duyuyorum. Seslerin başlangıcında şiddetli krizlere girdim ama atlattım çok şükür.
3F10E7DF-4FB2-411C-8E1B-720B49BE87E9.png

Birde alfa falan yazıyor. Alfa mıymışım neymişim, anlamadım😃.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zemin ritmi, göz açıp kapatma, hiperventilasyon normal ama ondan sonrası için bir şey diyemem. Lakin orda da yazdığı üzere bir anormallik mevcut. Doktora danışıp bunun ne anlama geldiğini sorsan daha iyi. Lakin belirtilere bakılırsa epileptik kriz gibi duruyor.

Zemin ritmi, göz açıp kapatma, hiperventilasyon normal ama ondan sonrası için bir şey diyemem. Lakin orada da yazdığı üzere bir anormallik mevcut. Doktora danışıp bunun ne anlama geldiğini sorsan daha iyi. Lakin belirtilere bakılırsa epileptik kriz gibi duruyor.

Geç oldu ama tekrar gördüm. Doktor dedi ki; uzun süre psikotik ilaç kullanımın bu tarz sonuçları olabiliyormuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı