EF stickerları alınır mı?

KARA1964

Hectopat
Bu ikisini de almalı mıyım sizce?
Bu ikisi dışında 2 farklı sticker aldım, şunlar:
Ucuz diye birkaç tane aldım.

Takım tamamen kapanmış değil. Eternal Fire CS2 kulubüne başka oyuncuyla devam edebilir (eğer isterse).

Kısa süreli bir hype var. İleride fiyatlar eski haline düşecektir. Yine de karar sizin YTD.

Takım tamamen kapanmış değil. Eternal Fire CS2 kulubüne başka oyuncuyla devam edebilir (eğer isterse).

Kısa süreli bir hype var. İleride fiyatlar eski haline düşecektir. Yine de karar sizin YTD.
o zaman diğerlerini almıcam ya bunlar yeter 2 kat değerlense bile bedavan 2 3 oyun alırım indirimde peki önerebileceğiniz başka sticker varmı değerlenmesi olası olan

Bu ikisini de almalı mıyım sizce?
Bu ikisi dışında 2 farklı sticker aldım, şunlar:
Ucuz diye birkaç tane aldım.
Durumlar olmadan önce 15K sticker pazardaydı. Sırf bende depolanmış 1500 tane vardı. Böyle depolayanlar vardır. Şuan herkes depoluyor ama bence düşecek. Örnek: Copenhagen flames. ( Takım kapandı. Şuan stickerler 5 kuruş bile değil.)

Hocam hype olduğu doğru, Eternal Fire başka oyuncularla da devam edebilir ama transfer edilen 5'li haricinde Türk ve major yapacak 5 oyuncu bulmak çok zor. Yani Copenhagen EF'nin katıldığı/katılabileceği son major gibi bir şey.

Hocam hype olduğu doğru, Eternal Fire başka oyuncularla da devam edebilir ama transfer edilen 5'li haricinde Türk ve major yapacak 5 oyuncu bulmak çok zor. Yani Copenhagen EF'nin katıldığı/katılabileceği son major gibi bir şey.

Doğrudur fakat yeni oyuncu bulup kötü oynasalar bile bu durum Eternal Fire Sticker'ını etkiler. Sonuçta takım faaliyetlere devam ediyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı