Efe Aydal'ın amacı ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimsenin, -hele ki şu zor zamanda- bu adamı alay konusu haline getirebileceğini düşünmüyorum. Getirseler bile devamı çok gelmez bence.

Yani hocam bu adamın tam bilmiyorum ama geçmiş politik bir hayatı yok bana troll gibi geldi.
 
Efe Aydal çok değişik biri aslında.
Yıllardır izlerim kendisini. :)
 
Filozof gibi takılan bir çapulcu. Çok bilmiş ve alaycı tavrıyla kendi gibi insanları da peşinden sürüklüyor. Bazı fikirleri mantıklı olsa da niyeti bozuk. İnançlı bir müslümanın kesinlikle takip etmemesi gereken bir şahıs.
🤣
Hocam sende adam hakkında iyi salladın bende müslümanım yıllardır izlerim tabi değişik bir kişidir çapulcu demeniz çok saçma olmuş.
 
Filozof gibi takılan bir çapulcu. Çok bilmiş ve alaycı tavrıyla kendi gibi insanları da peşinden sürüklüyor. Bazı fikirleri mantıklı olsa da niyeti bozuk. İnançlı bir Müslüman'ın kesinlikle takip etmemesi gereken bir şahıs.

Katılıyorum hocam herhangi bir inancın olmayabilir fakat bu sana istediğin gibi alay etmene izin vermez bir insan isterse apartmana tapsın yine ona saygı duyulmalı.
🤣
Hocam sende adam hakkında iyi salladın bende Müslüman'ım yıllardır izlerim tabii değişik bir kişidir çapulcu demeniz çok saçma olmuş.

Hocam Efe aydal birçok inançsız arkadaş ile yayın yapıyor ve yayın yaptığı arkadaşlar açık açık sana hakaret ediyor bir de üstüne Müslüman olan insanlar Atatürk'ü sevemez gibi ifadeler kullanıyorlar bu konu hakkında düşüncelerinizi dinlemek isterim belki benimde düşüncelerim değişir.
 
Son düzenleme:
Efe Aydal'a Müslüman düşmanı diyen arkadaşlar, Efe Aydal'ın durup dururken hakaret ettiği veya aşağıladığı bir tane Müslüman gösterin bana. Ya gösterin ya da boş atmayı kesin. Bu adam kendi üyelere özel discord sunucusunda bile dinlere hakaret etmeyi yasaklayan bir adam. Sen adama gelip ateist diye hakaret edip dalga geçersen o da sana gereken cevabı verir tabii ki.
 
Zeki biri olduğunu düşünmüyorum, kaliteli bir mizahı olduğunu da düşünmüyorum, (ki kendisi yayında Jahreinin bir esprisine gülmemişti, oysa çeşmeden rakı akıyor espirisi de çok yüksek mizahi unsur içermiyordu.) Kendisinin oldukça kibirli ve çok bilmiş bir insan olduğunu düşünüyorum. Filmcilik konusunda az çok bilgisi var, film eleştirileri güzel, onun dışında çokta kaliteli biri değil.
 
Katılıyorum hocam herhangi bir inancın olmayabilir fakat bu sana istediğin gibi alay etmene izin vermez bir insan isterse apartmana tapsın yine ona saygı duyulmalı.


Hocam Efe aydal birçok inançsız arkadaş ile yayın yapıyor ve yayın yaptığı arkadaşlar açık açık sana hakaret ediyor bir de üstüne Müslüman olan insanlar Atatürk'ü sevemez gibi ifadeler kullanıyorlar bu konu hakkında düşüncelerinizi dinlemek isterim.
🤔
Hocam herhalde kitlesi bile değişik müslüman olan Atatürk sevemez diyen kişi ciddiye almayın onu büyük ihtimalle kitlesi demiş olabilir.
 
🤔
Hocam herhalde kitlesi bile değişik Müslüman olan Atatürk sevemez diyen kişi ciddiye almayın onu büyük ihtimalle kitlesi demiş olabilir.

Hocam kitlesi demedi bir adam ile yayın yaptı bende orada tesadüfen gördüm yayın yaptığı adam açık açık dedi bunu çok açık olmasada dedi yani anladım.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı