Efe Uygaç Nebula R5 5500 RX 6600 vs Hype Uno R5 5500 RX 6600 Sistem

wolfraider19

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Business Analyst
Dostlar merhaba, eski bilgisayarım artık toprağa düştü düşecek, bir sistem ihtiyacım doğdu, bir süredir araştırıyorum fakat çok ara verdiğim için çok da hakim değilim açıkçası. Forumdaki konuları takip ettim, az çok fikir oluştu kafamda. Giriş-orta seviye bir sistem işimi görecektir diye düşünüyorum. İtopya'nın kasım indirimleri adı altında birkaç tane hazır sisteminden aşağıdaki 2 tanesi bütçeme uygun fakat emin olamadım. Parçaları tek tek toplamaya çalıştığımda ortalama 2-3K'lık bir fark görüyorum. Bu sistemler iyi midir (F/P)? değiştirilmesi gereken parçalar var ise belirtirseniz sevinirim. Bu sistemlerden mi tercih etmeliyim yoksa PC hocası vs. gibi hazır sistem çıkmasını mı beklemeliyim?
Teşekkürler şimdiden.
(Bütçe 11K civarı)

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar merhaba, eski bilgisayarım artık toprağa düştü düşecek, bir sistem ihtiyacım doğdu, bir süredir araştırıyorum fakat çok ara verdiğim için çok da hakim değilim açıkçası. Forumdaki konuları takip ettim, az çok fikir oluştu kafamda. Giriş-orta seviye bir sistem işimi görecektir diye düşünüyorum. İtopya'nın kasım indirimleri adı altında birkaç tane hazır sisteminden aşağıdaki 2 tanesi bütçeme uygun fakat emin olamadım. Parçaları tek tek toplamaya çalıştığımda ortalama 2-3K'lık bir fark görüyorum. Bu sistemler iyi midir (F/P)? değiştirilmesi gereken parçalar var ise belirtirseniz sevinirim. Bu sistemlerden mi tercih etmeliyim yoksa PC hocası vs. gibi hazır sistem çıkmasını mı beklemeliyim?
Teşekkürler şimdiden.
(Bütçe 11K civarı)

PCle 3.0 destekli işlemci ve anakartlar görüyorum bence alma ciddi bir indirimi de yok.

Teşekkürler şimdiden.
(Bütçe 11K civarı)

Hocam 2 kasa psu anlamında çöp bilginiz olsun.

Bunu almak çok daha sağlıklı.

Hocam aceleniz yoksa bence biraz bekleyin daha da indireme gireceğini ön görüyorum hazır sistemlerin bu benim şahsi düşüncemdir bu arada.
Kasım'ın sonuna kadar bekleyin bence.

Hocam 2 kasa psu anlamında çöp bilginiz olsun.

Bunu almak çok daha sağlıklı.
Hocam yanıtınız için teşekkürler. Youtube'de indirimli stoklu hazır sistem beklemeden alsam üzülür müyüm? Ve son olarak bu sistemler freedos olarak mı geliyor?

Hypedeki ekran kartı güzel. 11kya bence alınır fakat v6'dan sonra F/P olur mu tartışılır?
Hocam bilgim olmadığı için sormak durumundayım, v6 nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı