18.000 TL'ye R5 5500 RX 6600 vs R5 5600 RX 6600 sistem

AMD R5 5600 - RX 6600 8GB - A520M-A PRO - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da önermiyorum ama illa RX 6600 olsun diyorsan böyle bir sistemde var ancak RX 6700 ve 7600 çok çok daha iyi.

7600 ve 6700XT arasında mı çok fazla fark yok? Bence bir testlere bakın hocam 7600XT olsa tamam onun performansı yakın.

XT kısmını okumamışım hocam RX 6700 sandım düzelttim sonradan ama bence o kasaya 20.5k vermek yerine attığım sistemleri almak çok daha mantıklı.

AMD R5 5600 - RX 6600 8GB - A520M-A PRO - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da önermiyorum ama illa RX 6600 olsun diyorsan böyle bir sistemde var ancak RX 6700 ve 7600 çok çok daha iyi.

XT kısmını okumamışım hocam RX 6700 sandım düzelttim sonradan ama bence o kasaya 20.5k vermek yerine attığım sistemleri almak çok daha mantıklı.
Tamamen bütçe meselesi eğer çıkıyorsa benim attığım harici olarak sizinki güzel

Tamamen bütçe meselesi eğer çıkıyorsa benim attığım harici olarak sizinki güzel.

2.5k verebiliyorsa sizinki daha iyi olur şu an baktım benimkinin PSU C4 sizinkinin güvenilir bir model ancak bütçe çıkmıyorsa mecbur benim sistemdeki PSU ile idare edecek arkadaş.

Sizin sistem fiyattan dolayı düşünüyorum ama PSU güvensiz olursa ne olur?

Hocam tüm sisteme PSU güç verdiği için önemli bir aksan ve sistemde patlama vs durumlarında sıkıntı çıkabiliyor ve Everest Power Boost Rampage gibi markaların (araştırırsanız bu markaların uzun listesini bulabilirsiniz) patlama ihtimali daha fazla oluyor herkeste patlayacak diye bir durum yok ancak yine de risk taşıyor sistemi aldıktan sonra idarelik kullanılıp ikinci el satılıp değiştirilebilir.

Sistemler sadece ekran kartından ibaret değil işlemci ve SSD boyutuda önemli 500 GB SSD günümüzde ancak Max 5 6 oyuna yeter ancak 1TB gayet yeterli ayrıca işlemci önceliğide var.

Sistemler sadece ekran kartından ibaret değil işlemci ve SSD boyutuda önemli 500 GB SSD günümüzde ancak Max 5 6 oyuna yeter ancak 1TB gayet yeterli ayrıca işlemci önceliğide var.
Bende 1TB SSD var fakat 2-3 oyun barındırıyorum maksimum çünkü niye daha fazlası olsun? Bunları oynar silerim sonra başka oyunu indiririm. Ben ekran kartı özelinde konuşuyorum, NVIDIA sistemin işlemcisi daha kötü olabilir ben ekran kartı özelinde yorum yapıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı