Efe Uygaç - Shelby hazır sistem alınır mı?

Yani AMD kullananlar kızabilir ama AMD sistemler çok sıkıntılı olabiliyor. WattMan olayı FPS düşmesi olayı gibi şeylere denk geldim bu sistemlerde.

Hocam onu biliyorum ama AMD değişti bayağı. Ben artık çok az duyuyorum o sorunları çevremde.

Hocam onu biliyorum ama AMD değişti bayağı. Ben artık çok az duyuyorum o sorunları çevremde.
Vallaha kral rx6600 bende düşünüyordum ama onda bile o sorunu duyunca vazgeçtim artık ekran kartlarından drop yemekten ve sorun çekmekten bıkan biri olarak söyledim.

Vallaha kral RX6600 bende düşünüyordum ama onda bile o sorunu duyunca vazgeçtim artık ekran kartlarından drop yemekten ve sorun çekmekten bıkan biri olarak söyledim.

Sizde hangi sistem var şu an? Atabilir misiniz bir fikir olur en azından.

Sizde hangi sistem var şu an? Atabilir misiniz bir fikir olur en azından.
Ben şuan yeni bi sistem sipariş verdim arkadaşım aldı tabi farklı yerlerden ekran kartı olarak benim kullandığım sistemden daha iyi sizin sistem ama kalite olarak ben her zaman amd'den korkar oldum.şuan gelecek olan sistemim şöyle;

6600 2060'dan daha iyi bir kart. ( pardon yanlış anlamışım sende aynı şeyi yazmışsın)

6600 2060'dan daha iyi bir kart.
Dediğim gibi tabiki daha iyi fps veriyor ama ben o riske girmek istemedim drop yedirip watmann sorunu yaşayacaksam 10-15 fps kaybım olsun onuda geçtim işlemcide ryzen pek güvenemedim

Dediğim gibi tabii ki daha iyi FPS veriyor ama ben o riske girmek istemedim drop yedirip WattMan sorunu yaşayacaksam 10-15 FPS kaybım olsun onu da geçtim işlemcide Ryzen pek güvenemedim.

İşlemcinin ne sorunu var hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…