Efe Uygaç - Shelby hazır sistem alınır mı?

Yorumları okurken sinirden köpürdüm. Ekran kartı olarak eyvallah wattman sorunları nadiren yaşanıyor fakat işlemci olarak Ryzen inteli zaten ezip geçiyor, gerek ısı olsun gerek performans olsun. İntel işlemci kullanan insan tamamen fanboydur.
Kral daha 3. Kez intel kullanışım olucak kendim hep amd tercih ettim bi kere pişman etmeden bırakmadı beni etrafıma hep intel aldırdım hepsi benden daha stabil oyun oynadı yahu evet fps değerleri yüksek veriyor amd ama intel gibi ne zaman stabil olmuşki ?

Yanlış bilgi
Kral daha 3. kez Intel kullanışım olacak kendim hep AMD tercih ettim bir kere pişman etmeden bırakmadı beni etrafıma hep Intel aldırdım hepsi benden daha stabil oyun oynadı yahu evet FPS değerleri yüksek veriyor AMD ama Intel gibi ne zaman stabil olmuşki?

Güncel Ryzen işlemciler Intel'den 2 kat daha üstün.

Kral daha 3. Kez intel kullanışım olucak kendim hep amd tercih ettim bi kere pişman etmeden bırakmadı beni etrafıma hep intel aldırdım hepsi benden daha stabil oyun oynadı yahu evet fps değerleri yüksek veriyor amd ama intel gibi ne zaman stabil olmuşki ?
Dostum, ryzenden sonra AMD tarafında işlemci sorunu çeken insan sayısı milyonda bir falandır sanırım. İntel hem kötü, hemde boşu boşuna yüksek fiyatlı anakart almaya zorluyor. Hiç bir üstünlüğü olmayan ve kullanıcıyı düdüklemeye çalışan bir firmayı sadece fanboylar kullanır, kimse kusura bakmasın.

6600/6600 XT/3060 üçlüsünden şaşma, 6600'ün dengi 2060 Super'dir örneğin. Bu bütçede diğer kartlar düşük kalır.

Hocam 3060 bana gereksiz pahalı geliyor açıkçası. Ayrıyeten 6600 XT'nin hazır sistemini araştırma rağmen bulamadım. Bulsamda 20k gibi bir fiyat çıktı hep. Maksimum 15 k gibi bir bütçem var ama biraz daha zorlayabilirim muhtemelen. Sizin öneriniz varsa beklerim.

Hocam 3060 bana gereksiz pahalı geliyor açıkçası. Ayrıyeten 6600 XT'nin hazır sistemini araştırma rağmen bulamadım. Bulsamda 20k gibi bir fiyat çıktı hep. Maksimum 15 k gibi bir bütçem var ama biraz daha zorlayabilirim muhtemelen. Sizin öneriniz varsa beklerim.

15 k ya RTX 3060'lı kasa toplanır.

Güncel Ryzen işlemciler Intel'den 2 kat daha üstün.
Dostum, ryzenden sonra AMD tarafında işlemci sorunu çeken insan sayısı milyonda bir falandır sanırım. İntel hem kötü, hemde boşu boşuna yüksek fiyatlı anakart almaya zorluyor. Hiç bir üstünlüğü olmayan ve kullanıcıyı düdüklemeye çalışan bir firmayı sadece fanboylar kullanır, kimse kusura bakmasın.

İki Ryzen kullanınca Intel'i gömüyor herkes hayırdır? Ben 1. nesilden beri Ryzen kullanıyorum ama biraz gerçekçi olun, herkes kullandığı malı en iyi ilan ediyor. Ne iki kat iyisi, ne stabilite sorunu yanlış bilgileri havada uçuruyorsunuz. AMD'nin f/p özelliği bugün var mı? Yok. Siz böyle olmayan şeyleri abartırsanız AMD de kendisini tanrı ilan edip fahiş fiyattan ürün satmaya başlar.

Varsa elinizde kaynaklarınız paylaşın, kıraathanedeki komplo teorisyeni dayılar gibi oturmuşsunuz sıfır bilgi ile maksimum fikir saçıyorsunuz.

Ekran kartlarında hala yazılım problemi var, bunu sorun etmiycem derseniz 6600xt tabii ki saf kas gücü olarak şu an önerdiğimiz tüm kartları tokatlıyor. Ama 15k bandına bir sistem bulunabilir mi o biraz zor sanki

İki Ryzen kullanınca Intel'i gömüyor herkes hayırdır. Ben 1. nesilden beri Ryzen kullanıyorum ama biraz gerçekçi olun, herkes kullandığı malı en iyi ilan ediyor. Ne iki kat iyisi, ne stabilite sorunu yanlış bilgileri havada uçuruyorsunuz. AMD'nin f/p özelliği bugün var mı? Yok. Siz böyle olmayan şeyleri abartırsanız AMD de kendisini tanrı ilan edip fahiş fiyattan ürün satmaya başlar.

Varsa elinizde kaynaklarınız paylaşın, kıraathanedeki komplo teorisyeni dayılar gibi oturmuşsunuz sıfır bilgi ile maksimum fikir saçıyorsunuz.
Neyin sıfır bilgisi, elinin altında internet var girip bir ton test videosu izleyebilirsin. İntel'in sadece zorla aldırdığı anakart bile amd işlemci almak için yeterli bir sebep. Ryzen 3 4100, Ryzen 5 4500, bunlar dışında kötü olan bir işlemci sokmadı adamlar piyasaya son dönemlerde:)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı