Effective Speed'in düşük olması

ejderya_22

Kilopat
Katılım
2 Ağustos 2014
Mesajlar
221
Çözümler
2
Arkadaşlar Effective Speed neden düşük olabilir yardımcı olursanız sevinirim.

EffectiveSpeed.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Asiri oc-uv yaptigin icin share'larin stale, reject ve incorrect olmus. Frekans ayarlarini dusurup voltaj ayarlarini arttirarak bu sorunu cozebilirsin. Daha stabil bi oc-uv ayarini bulmak gerek isin ozeti.
 
Her kart kendine has ayarlari kabul edebilir, kendine has belli ayarlarda stabilite saglar. Kartinizin modelini belirtirseniz ayni karti kullanan arkadaslardan da fikirler alabilirsiniz. İnternette bazi kaynaklar bulabilir, referans degerler uzerinde denemeler yaparak sizin kartiniz icin stabil olan degerleri bulabilirsiniz.

Kartiniz rtx 2070 imis, su an gordum. Ben amd rx 480 kullanicisiyim o yuzden yardimci olamam ama kullanan arkadaslar var forumda gorurlerse yardimci olurlar mutlaka. Ayrica dedigim gibi internette bazi referans degerler bulabilirsiniz.
 
Her kart kendine has ayarlari kabul edebilir, kendine has belli ayarlarda stabilite saglar. Kartinizin modelini belirtirseniz ayni karti kullanan arkadaslardan da fikirler alabilirsiniz. İnternette bazi kaynaklar bulabilir, referans degerler uzerinde denemeler yaparak sizin kartiniz için stabil olan degerleri bulabilirsiniz.

Kartiniz RTX 2070 imis, su an gordum. Ben AMD RX 480 kullanicisiyim o yuzden yardimci olamam ama kullanan arkadaşlar var forumda gorurlerse yardimci olurlar mutlaka. Ayrica dedigim gibi internette bazi referans degerler bulabilirsiniz.

Bende anlamadım ki 13'lere kadar düşüyor effective Speed başka ayarlarda denedim aynı bazen 50,40 oluyor sonra yine düşüyor. Binance da 15 dk madencilik gücü bazen 9 mh/s düşüyor.
 
Efektif hiz share accept yazisina gore degisir. Kazimi yeni baslattiginiz zaman ilk anda 2 tane share accept olsa bile 40-50 lere cikar 100lere bile cikabilir. Takribi 24 saatlik kesintisiz kazim sonunda efektif hiziniz kazim gucunuze yakin bi degerde sabitlenmeye baslar. Tabii bu durum ayarlarinizin stabil oldugu durum icin gecerlidir Sizin ayarlariniz stabil olmadigi icin share accept yerine incorrect, stale ve reject aliyorsunuz bu da efektif hizinizin yukselmemesine neden oluyor. Ayarlarinizi stabil hale getirmeniz gerekiyor su durumda. Ayarlarinizi stabil hale getirdikten sonra 24 saatlik kesintisiz kazim sonucundaki efektif hizinizin kazim gucunuze yakin bir degerde sabitlenmeye baslamis oldugunu goruceksiniz.
 
Efektif hiz share accept yazisina gore degisir. Kazimi yeni baslattiginiz zaman ilk anda 2 tane share accept olsa bile 40-50'lere cikar 100'lere bile cikabilir. Takribi 24 saatlik kesintisiz kazim sonunda efektif hiziniz kazim gucunuze yakin bir degerde sabitlenmeye baslar. Tabii bu durum ayarlarinizin stabil oldugu durum için gecerlidir sizin ayarlariniz stabil olmadigi için share accept yerine incorrect, stale ve reject aliyorsunuz bu da efektif hizinizin yukselmemesine neden oluyor. Ayarlarinizi stabil hale getirmeniz gerekiyor su durumda. Ayarlarinizi stabil hale getirdikten sonra 24 saatlik kesintisiz kazim sonucundaki efektif hizinizin kazim gucunuze yakin bir degerde sabitlenmeye baslamis oldugunu goruceksiniz.

Tamamdır teşekkürler başka bir ayar buldum RTX 2070 için deniyorum bakalım ne olacak.
Arkadaşlar ekran kartı sıcaklığı 56 derece fan %75 de bilgisayarın devamlı açık kalması soruna neden olur mu 4-5 ay yapmayı düşünüyorum mining.
 
Son düzenleme:
Asiri oc-uv yaptigin icin share'larin stale, reject ve incorrect olmus. Frekans ayarlarini dusurup voltaj ayarlarini arttirarak bu sorunu cozebilirsin. Daha stabil bi oc-uv ayarini bulmak gerek isin ozeti.
merhaba 3 gün üst üste oc-uv yaptığım ayarlarla 2060S ile güzel kazımlar yaptım daha sonra bilgisayarımı dinlendirmek için kapattım 20-25dk sonra açtım ve tekrar kazıma başladım normalde 24s ortalaması 42-43 iken 36lara düştü ve tam 24 saat açık kaldığı halde yükselmedi sizde nedeni nedir
 

Yeni konular

Geri
Yukarı