EFI\Boot\bootx64.efi not found hatası

Merhaba, ISO dosyası yanlış indirilmiş olabilir. Windows yükleme medyası oluşturma programı ile indirip yazdırın.

Dosya Ekleri

• 20240908_094451.jpg
    20240908_094451.jpg
    164,8 KB · Görüntüleme: 23
USB belleği seçin.
Konuşmamızı yaparken Rufus'un eski versiyonlarını deniyordum ve 2.7 versiyonu şuan işe yarıyor. Eğer sona kadar gelebilirsem haber vereceğim.

Eski Rufus yolunda "Windows bu diske yüklenemez. Windows, NTFS olarak biçimlendirilen bir bölüme yüklenmelidir" hatası aldım. Senin bahsettiğin yolda ise "Creating Windows 10 media" %30'da takılı kaldı ve sonra hata verdi.
USB belleği seçin.

Son düzenleme:
"Windows bu diske yüklenemez. Windows, NTFS olarak biçimlendirilen bir bölüme yüklenmelidir"
Bu hatayı Rufus mu verdi?

Sizin USB bellek sorunlu mu? Önce görseldeki gibi FreeDOS yapın. Ardından Bilgisayarım'a girip USB belleğe sağ tıklayıp NTFS olarak biçimlendirin.

Ekran görüntüsü 2024-09-08 113952.png

Bu arada sizden ricam önce benim yazdıklarımı deneyin. Sorunlar farklılaşıyor.

Ya da en iyisi siz bir internet kafe'ye gidip orada yazdırın USB belleği. Windows 7 sorun çıkartıyor olabilir.

Son düzenleme:
Bu hatayı Rufus mu verdi?

Sizin USB bellek sorunlu mu? Önce görseldeki gibi FreeDOS yapın. Ardından Bilgisayarım'a girip USB belleğe sağ tıklayıp NTFS olarak biçimlendirin.

Eki Görüntüle 2305592

Bu arada sizden ricam önce benim yazdıklarımı deneyin. Sorunlar farklılaşıyor.

Ya da en iyisi siz bir internet kafe'ye gidip orada yazdırın USB belleği. Windows 7 sorun çıkartıyor olabilir.
Hatayı Windowsun kendisi verdi. Eski rufus ile kuruluma girmeyi başarmıştım, kurulmu yapcağım disk ekranında geldi hata. Sizin sondan bir önce verdiğiniz yolda ise %30'da takılma var. En son verdiğiniz taktiği deneyeceğim az sonra, o da olmazsa arkadaşımda Windows olan bir USB varmış, ondan deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı