Efi dosyasının içinde olması gereken Microsoft dosyası nasıl oluşturulur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

xmetehan66

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Efi dosyasının içinde olması gereken Microsoft dosyası nasıl oluşturulur? Bu konu hakkındaki yardımlarınızı bekliyorum. Yosemite kullanırken Montezuma benim bilgisayarıma bağlanarak oluşturmuştu. Şu an El Capitan ve Windows 10 kullanıyorum. Haliyle efi içindeki Microsofta ait dosya eskimiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, Efi dosyasının içinde olması gereken Microsoft dosyası nasıl oluşturulur? Bu konu hakkındaki yardımlarınızı bekliyorum. Yosemite kullanırken Montezuma benim bilgisayarıma bağlanarak oluşturmuştu. Şu an El Capitan ve Windows 10 kullanıyorum. Haliyle efi içindeki Microsofta ait dosya eskimiştir.
Benim kastım Windows usb'i değil. Os x kurulumundan sonra clover bootloader ile efi oluştururken olması gereken Microsoft dosyası. Bu Microsoft dosyası nasıl oluşturulur?

Windows her güncellendiğinde o dosya yenilenir.
Benim kastım Windows usb'i değil. Os x kurulumundan sonra clover bootloader ile efi oluştururken olması gereken Microsoft dosyası. Bu Microsoft dosyası nasıl oluşturulur?

Benim istediğim cevap bu değildi. Başkaca yardım edecek biri yoksa lütfen konuyu kapatın gitsin.
Yapılan tek şey noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakmadığımdan ötürü ceza kesmek oldu. Bilimsel makalelerde dahi noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakma, bir mecburiyet değilken burada bu zorunluluğun olması ve ceza olarak susturulmak çok garip doğrusu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı