EFİ içeriğini görememe ve kurulum sorunu.

captainTv

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar başarılı bir mavericks kurulumu yapmıştım fakat sınavlar nedeniyle yosemiteyi kuramamıştım bugün indirip kurayım derken IOBluetootHCIController hatasında takıldı ve Recep bey in de forumdaki konuda anlattığı gibi flash içeriğinin windowsda görünen kısmı olan efi ye girip FakeSMC haric herşeyi silicektim fakat az önce flash ı taktığımda windows un flash ı okuduğunu ama içeriğini göstermediğini farkettim nasıl silebilirim bu kextleri ?

Sistemi olduğu gibi açmayı denedim dart=0 da denedim neyi denediysem aynı hatayı alıyorum.
Windowsda macintosh HD yi görebilmek için Apple HFS+ Kurulu yinede flash içeriğini göremiyorum.

img.png

img2.png

Laptop um ise içeriğin tamamını görebiliyor buradan silme imkanım varmı ?
10913735_816747915062322_631719496_n.jpg

Hata Videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Şuan sistemden HFS+ Dahil herşeyi kaldırıp tekrar windows 8 formatladım tekrar flash a yazıyorum ve bir sorum daha olucak bu flash ların dosya sistemi ne olucak NTFS de flash a yazdım sistem açılırken görmedi ahci moddayken bile flash dan boot a başlamadı boot:0error dedi şuan FAT32 den flash ın varsayılan sisteminden yazıyorum flasha normalde ne olması gerekiyor ?
@NaokoTakeuchi

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    6,5 KB · Görüntüleme: 478
Kendisi formatlarken zaten fat32 ye çeviriyor. Görmeme sebebi bios ayarlarından legacy usb enabled yap uefi desteği yoktur belki pc'nin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı