Ahwehota Megapat Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 378 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2019 #1 Arkadaşlar ekte verdiğim "EFI Shell version 2.50 cannot find required map name" hatasını alıyorum. Nasıl çözebilirim bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2019
Arkadaşlar ekte verdiğim "EFI Shell version 2.50 cannot find required map name" hatasını alıyorum. Nasıl çözebilirim bilen var mı?
Çözüm Recep Baltaş 1 Ekim 2019 Önünde UEFI olan seçenekten boot etmene rağmen disk gözükmüyorsa diskinin arızalanmış olma ihtimali var.
Önünde UEFI olan seçenekten boot etmene rağmen disk gözükmüyorsa diskinin arızalanmış olma ihtimali var.
M Mr.Ace Hectopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 430 Çözümler 4 1 Ekim 2019 #11 Ahwehota dedi: Deniyorum hocam hemen. Kullandığım ISO dosyasını Windows'un Media creation Tools ile indirmiştim şimdi sitedekini deniyorum hemen. Genişletmek için tıkla... Deneyin hocam cunku ben de ayni sekilde problem yasamistim. Siteden indirdigim ISO sorunu cozmustu. Belki sizde de ise yarayabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2019 Artı 0 Eksi
Ahwehota dedi: Deniyorum hocam hemen. Kullandığım ISO dosyasını Windows'un Media creation Tools ile indirmiştim şimdi sitedekini deniyorum hemen. Genişletmek için tıkla... Deneyin hocam cunku ben de ayni sekilde problem yasamistim. Siteden indirdigim ISO sorunu cozmustu. Belki sizde de ise yarayabilir.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 1 Ekim 2019 #12 Önünde UEFI olan seçenekten boot etmene rağmen disk gözükmüyorsa diskinin arızalanmış olma ihtimali var. Artı 0 Eksi Çözüm
Önünde UEFI olan seçenekten boot etmene rağmen disk gözükmüyorsa diskinin arızalanmış olma ihtimali var.
KS KS Ahwehota Megapat Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 378 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2019 #13 Recep Baltaş dedi: Önünde UEFI olan seçenekten Boot etmene rağmen disk gözükmüyorsa diskinin arızalanmış olma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... UEFI ile Boot ediyorum Recep Abi büyük ihtimalle dediğin gibi disk bozuldu. Recep Baltaş dedi: Önünde UEFI olan seçenekten Boot etmene rağmen disk gözükmüyorsa diskinin arızalanmış olma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Recep Abi micro SD karta Windows kurup bununla Boot ederek geçici olarak kullanabilir miyim bilgisayarı? YouTube'dan müzik dinleme internette takılmak gibi küçük işler için. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2019 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Önünde UEFI olan seçenekten Boot etmene rağmen disk gözükmüyorsa diskinin arızalanmış olma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... UEFI ile Boot ediyorum Recep Abi büyük ihtimalle dediğin gibi disk bozuldu. Recep Baltaş dedi: Önünde UEFI olan seçenekten Boot etmene rağmen disk gözükmüyorsa diskinin arızalanmış olma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Recep Abi micro SD karta Windows kurup bununla Boot ederek geçici olarak kullanabilir miyim bilgisayarı? YouTube'dan müzik dinleme internette takılmak gibi küçük işler için.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 1 Ekim 2019 #14 MicroSD karttan boot edebileceğini pek sanmıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Ahwehota Megapat Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 378 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2019 #15 Recep Baltaş dedi: MicroSD karttan boot edebileceğini pek sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim Recep Abi. Bir deneyeyim ben. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: MicroSD karttan boot edebileceğini pek sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim Recep Abi. Bir deneyeyim ben.
Furkan Soysal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.325 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #16 Ahwehota dedi: Çok teşekkür ederim Recep abi. Bir deneyeyim ben. Genişletmek için tıkla... Hocam microsd kart ile denediniz mi? Artı 0 Eksi
Ahwehota dedi: Çok teşekkür ederim Recep abi. Bir deneyeyim ben. Genişletmek için tıkla... Hocam microsd kart ile denediniz mi?
KS KS Ahwehota Megapat Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 378 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2022 #17 Denedim ama olmadı. USB ile kullandım hocam. Artı 0 Eksi