Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 11 Ocak 2024 #1 Merhaba, laptoptaki SSD'yi alıp eski bir HDD taktım açmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor. Sorunu nedir? Acaba HDD'de Windows mu kurulu değil?
Merhaba, laptoptaki SSD'yi alıp eski bir HDD taktım açmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor. Sorunu nedir? Acaba HDD'de Windows mu kurulu değil?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.459 Makaleler 5 Çözümler 310 12 Ocak 2024 #2 Lory7 dedi: Merhaba, laptoptaki SSD'yi alıp eski bir HDD taktım açmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor. Sorunu nedir? Acaba HDD'de Windows mu kurulu değil? Eki Görüntüle 2081814 Genişletmek için tıkla... Evet, hard diskte işletim sistemi kurulu değil. Artı 0 Eksi
Lory7 dedi: Merhaba, laptoptaki SSD'yi alıp eski bir HDD taktım açmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor. Sorunu nedir? Acaba HDD'de Windows mu kurulu değil? Eki Görüntüle 2081814 Genişletmek için tıkla... Evet, hard diskte işletim sistemi kurulu değil.
KS KS Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 12 Ocak 2024 #3 Rona dedi: Evet, hard diskte işletim sistemi kurulu değil. Genişletmek için tıkla... Media Creation TOOL22H2 ile HDD'e Windows 10 kurdum ve laptopa taktım ama şimdi hiç açılmıyor. HDD önce bir çalışıyor sonra ekran gelmeden tık diye kapanıyor. Artı 0 Eksi
Rona dedi: Evet, hard diskte işletim sistemi kurulu değil. Genişletmek için tıkla... Media Creation TOOL22H2 ile HDD'e Windows 10 kurdum ve laptopa taktım ama şimdi hiç açılmıyor. HDD önce bir çalışıyor sonra ekran gelmeden tık diye kapanıyor.