trent66 Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 162 2 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar ben bu oyunda arkadaşımda Online bir şekilde nasıl oynayabilirim?
Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.666 Makaleler 1 Çözümler 11 2 Ekim 2021 #2 trent66 dedi: Arkadaşlar ben bu oyunda arkadaşımda Online bir şekilde nasıl oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... My Club ile. Ayrıca konuyla alakasız ama 2022 çöpü yerine 21 oyna daha iyi. Artı 0 Eksi
trent66 dedi: Arkadaşlar ben bu oyunda arkadaşımda Online bir şekilde nasıl oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... My Club ile. Ayrıca konuyla alakasız ama 2022 çöpü yerine 21 oyna daha iyi.
Itamyl Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 165 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #3 Oyun kötü zaten yüklediğinde anlayacaksın. Myclub ve online olarak ve oyun her platform da olucak ve herkes birbiriyle eşleşecek yani telefondan oynayan biri ile bilgisayardan veya xbox vb gibi şeylerden oynayabilencek. Artı 0 Eksi
Oyun kötü zaten yüklediğinde anlayacaksın. Myclub ve online olarak ve oyun her platform da olucak ve herkes birbiriyle eşleşecek yani telefondan oynayan biri ile bilgisayardan veya xbox vb gibi şeylerden oynayabilencek.
AtamanM Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 1.104 Makaleler 3 Çözümler 15 2 Ekim 2021 #4 trent66 dedi: Arkadaşlar ben bu oyunda arkadaşımda Online bir şekilde nasıl oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... My Club ile ya da arkadaşınla hızlı maç da atabilirsin. En azından 2020 - 2021'de bu seçenek mevcuttu. Şu an için bu seçenekler mevcut değil. Artı 0 Eksi
trent66 dedi: Arkadaşlar ben bu oyunda arkadaşımda Online bir şekilde nasıl oynayabilirim? Genişletmek için tıkla... My Club ile ya da arkadaşınla hızlı maç da atabilirsin. En azından 2020 - 2021'de bu seçenek mevcuttu. Şu an için bu seçenekler mevcut değil.
deLoreaN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.048 Çözümler 5 2 Ekim 2021 #5 Az001 dedi: My Club ile. Ayrıca konuyla alakasız ama 2022 çöpü yerine 21 oyna daha iyi. Genişletmek için tıkla... güncel transferleri nerden yapabilirim manuel çok uzun sürerde.smokepach vb. istemiyorum sadec oyuncular transferleri olsun yeter. Artı 0 Eksi
Az001 dedi: My Club ile. Ayrıca konuyla alakasız ama 2022 çöpü yerine 21 oyna daha iyi. Genişletmek için tıkla... güncel transferleri nerden yapabilirim manuel çok uzun sürerde.smokepach vb. istemiyorum sadec oyuncular transferleri olsun yeter.