Ertuğrul Telli Zeptopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #1 Oyunu önceden indirmiştim beğenmedim diye silmiştim. Gelen güncelleme ile birlikte tekrar indirdim bugün. Ancak şimdi de oyuna girmiyor. Oyna diyorum tepki vermiyor. Tekrar oyna yazısı çıkıyor.
Oyunu önceden indirmiştim beğenmedim diye silmiştim. Gelen güncelleme ile birlikte tekrar indirdim bugün. Ancak şimdi de oyuna girmiyor. Oyna diyorum tepki vermiyor. Tekrar oyna yazısı çıkıyor.
3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 16 Nisan 2022 #2 Dosya doğrulama yapıp dener misiniz? Ayrıca oyunu manuel başlatmayı da dener misiniz-kurulu olduğu yerden başlatmak-? Artı 0 Eksi
Dosya doğrulama yapıp dener misiniz? Ayrıca oyunu manuel başlatmayı da dener misiniz-kurulu olduğu yerden başlatmak-?
KS KS Ertuğrul Telli Zeptopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #3 391969 dedi: Dosya doğrulama yapıp dener misiniz? Ayrıca oyunu manuel başlatmayı da dener misiniz-kurulu olduğu yerden başlatmak-? Genişletmek için tıkla... İkisini de denedim ama hala tepki vermiyor hata da yok sadece tepki vermiyor. Artı 0 Eksi
391969 dedi: Dosya doğrulama yapıp dener misiniz? Ayrıca oyunu manuel başlatmayı da dener misiniz-kurulu olduğu yerden başlatmak-? Genişletmek için tıkla... İkisini de denedim ama hala tepki vermiyor hata da yok sadece tepki vermiyor.