C CinoX Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #1 eFootball 2024 oynarken PlayStation 5 çok ısınıyor. Grafik ayarlarından olduğunu düşünüyorum. Bunu azaltabilmenin veya ısınmasını engelleyebilmenin bir yolu var mı? Arka hava çıkışına doğru vantilatör açmama rağmen ısınıyor.
eFootball 2024 oynarken PlayStation 5 çok ısınıyor. Grafik ayarlarından olduğunu düşünüyorum. Bunu azaltabilmenin veya ısınmasını engelleyebilmenin bir yolu var mı? Arka hava çıkışına doğru vantilatör açmama rağmen ısınıyor.
held06 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 418 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #2 Vantilatör çıkışa havamı veriyor havamı çekiyor? Artı 0 Eksi
M meakJK Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2014 Mesajlar 1.401 Çözümler 21 28 Eylül 2023 #3 Hava çıkışına vantilatör açman daha çok ısıtmaz mı hocam? Artı 0 Eksi
held06 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 418 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #4 meakJK dedi: Hava çıkışına vantilatör açman daha çok ısıtmaz mı hocam? Genişletmek için tıkla... Bence de öyle köpek kardeş. Artı 0 Eksi
meakJK dedi: Hava çıkışına vantilatör açman daha çok ısıtmaz mı hocam? Genişletmek için tıkla... Bence de öyle köpek kardeş.
KS KS C CinoX Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #5 held06 dedi: Bence de öyle köpek kardeş. Genişletmek için tıkla... Hayır içine doğru değil onu soğutacak şekilde açma kapama tuşunun oraya doğru koyuyorum ama sadece o oyunda ısınıyor Artı 0 Eksi
held06 dedi: Bence de öyle köpek kardeş. Genişletmek için tıkla... Hayır içine doğru değil onu soğutacak şekilde açma kapama tuşunun oraya doğru koyuyorum ama sadece o oyunda ısınıyor